П'ятниця, 29.03.2024, 12:09
Освітні веб-ресурси
учителям інформатики
Головна Реєстрація Вхід
Ви - Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум » Різне » Спілкування » Чого варта дівоча честь? (Наслідки позашлюбних зв'язків)
Чого варта дівоча честь?
ivanovДата: Субота, 26.04.2008, 17:46 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 222
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
Поняття “дівочої честі” сьогодні багатьом здається остаточно застарілим. Відійшли в далеке минуле вимазані дьогтем ворота до подвір’я “нечесної дівчини”, самі собою забулися цнотливість і чистота нареченої перед вівтарем, оскільки в інтимні стосунки молоді вступають частіше за все задовго до весілля. Та й нині це вже рідко хто засуджує.

Проте, виявляється, необтяженість моральними устоями не така вже й дрібниця. Вона іноді відгукується з найнесподіванішого боку (специфічні хвороби тут ні до чого). Як стверджують фахівці, чим більше у жінки допологових зв’язків з різними чоловіками, тим сильніше засмічений ними її хромосомний генетичний ланцюжок, і тим менше у неї шансів народити коханому законному чоловікові генетично його рідних дітей, і це не голослівне твердження. Вчені проводили багаторазові експерименти (на тваринах, зрозуміло).

А почалося все приблизно 150 років тому, коли виводили нові породи коней. Схрестили коня із зеброю, але досліди не вдалися: не відбулося жодного зачаття ні у коней від зебр, ні у зебр від коней. Експеримент забувся. Однак через кілька років, після в’язки породистих жеребців і матерів-чистокровок, які кілька років тому були схрещені із самцями-зебрами, раптом почали народжуватися смугасті лошата. Як же могло так статися, що не завагітнівши від зебри, і, навіть, народивши кілька разів лошат від породистих коней, вже після в’язки із зеброю-самцем, кобила “ні сіло ні впало” народила чужака? Це явище назвали «телегонією»

Лише практики-собаководи не здивувалися, бо здавна знали: якщо хоч раз породиста собака зв’яжеться з непородистим псом-дворнягою і якщо у неї від нього цуценят не буде, то в майбутньому вона все одно вважається “пропащою” для чистої породи. Оскільки від неї породистих цуценят чекати не варто. Сьогодні це знає кожен собаковід.

Приголомшені сучасники почали ставити фізіологам запитання: «Чи не поширюється цей ефект на людей?». XX століття, на жаль, давало все нову інформацію для роздумів, підкидаючи вченим чергові “сюрпризи” не серед тварин, а серед людей.

Наша сучасність, як ми знаємо, багата на різноманітні міжнародні фестивалі і «тусовки», де активно збирається молодь різних національностей і рас. А після таких зустрічей, через роки, медики ні-ні та й зустрічалися з незрозумілим явищем. Молода жінка раптом народжує дитину “ні в матір, ні в отця, а в чорного дибільного молодця”, хоч вже кілька років перебуває у законному шлюбі зі своїм же “одноплемінником” і, переконує, що не зраджує свого білого чоловіка, всім серцем кохає його. Проте, зізнається — років п’ять тому на фестивалі у неї був недовгий роман з темношкірим чоловіком. І ось, через роки, коли й думати про це забула, всупереч всім уявленням про спадковість, на голову звалюється таке… Сімейної драми могло б і не бути, якби юна особа знала про можливі наслідки курортного роману.

Причиною появи дивних немовлят якраз і є, на думку вчених, «генетична мутація хромосомного ланцюжка від одиничного, а можливо і неодиничного позашлюбного зв’язку жінки». Причому, можуть передаватися не лише зовнішні ознаки сексуального партнера, а й внутрішні.

Та і що тут приховувати, «дівчата – дошлюбні жінки», особливо з числа багаточисельних повій сьогодні дарують своїм законним чоловікам приховані плоди дошлюбних статевих звязків – наркоманів, токсікоманів, гомосексуалістів або психічно неповноцінних придурків-дітей. А потім здивовано хитають головою: «І в кого такий йолоп уродився?». Не треба думати, звичайно, що така “примха природи” трапляється щоразу однозначно і стовідсотково. Проте імовірність такого факту можлива, зазначають учені.

На потомство суттєво впливають всі попередні партнери. І особливо – перший. Саме він, а не майбутній батько дитини, закладує ГЕНОФОНД потомства кожної жінки, незалежно від того, коли і від кого вона буде народжувати своїх дітей. Він, що порушив цнотливість дівчини, стає як би генним батьком всіх її майбуніх дітей.
Чи повинні сучасні дівчата, які приймають рішення жити інтимним життям поза шлюбом, знати такі речі? Звичайно повинні! Але про це майже ніхто не знає!!!

Склалась така парадоксальна ситуація, що знають про це явище лише ті люди, які мають пряме відношення до народження повноцінного потомства, конноводи або собаководи.

Відкриття явища телегонії в 19 столітті, одразу було приховане від людей. Зрозуміло, що телегонія має велику кількість ворогів, які наводять «результати досліджень», доказуючи, що телегонія – це повне безглуздя і рахуватись з цією наукою – це виявляти неповагу до себе і своїх бажань. Більшість таких «науковців» - люди зацікавлені, так як індустрія порнографії може потерпіти суттєвих збитків, якщо явище телегонії буде вивчатись дітьми в школі. Тому, для них прибутковим буде вивчення дітьми в школі теми «Статеве виховання», яка сприяє розбещенню майбутнього покоління, а відповідно, - наповненню гаманця.

Так що, хочемо ми того чи ні, але телегонія доводить: цнотливість, невинність — поняття не лише етичне, а й генетичне, і якщо чоловік і жінка хочуть мати спільних дітей, схожих на маму з татом, а не на курортного знайомого, то закривати очі на “таємне” минуле нареченої не варто, воно може крити у собі сумні наслідки. Тобто, чоловікові має бути не байдуже, які партнери були в його дівчини в дошлюбний період. Ось і виходить, що дівоча честь і подружня вірність — генетична основа сімейного щастя як батьків, так і їхніх майбутніх дітей. Може сучасним дівчатам тому не зашкодить пригадати сімейні устої наших прабабусь, які найвище за все цінили свою непорочність, даруючи її згодом своєму обранцеві і гарантуючи тим продовження його (а не чужого!) роду.

За матеріалами: Бережи честь змолоду

 
ЛисичкаДата: Субота, 26.04.2008, 21:20 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
Телегонія - це псевдонаука (лженаука). Дослідження не дають вагомих доказів щодо правдивості цього явища. В будь-якому випадку на 100% вірити в те, що перший чоловік відіграє таку вже вагому роль на генофонд і потомство не варто. hi
 
ОйраДата: Неділя, 27.04.2008, 11:53 | Повідомлення # 3
Група: Видалені





Quote (Лисичка)
В будь-якому випадку на 100% вірити в те, що перший чоловік відіграє таку вже вагому роль на генофонд і потомство не варто.

Правильно! І нащо та дівоча честь! Наукою не доведено, то можна спати з ким попало і в очі чоловікові сміло дивитися, бо все лженаука, а без науки і честь берегти не треба, так?
 
крапочкаДата: Неділя, 27.04.2008, 15:33 | Повідомлення # 4
Підполковник
Група: Друзі сайту
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
нууу......

навіть незнаю тут ніде не згадується про захищеність контактів shy
я просто не розумію якшо захищатися, як чоловік може впливати на генофонд yes
а з рештою важко не погодитись, але де її зараз

Quote (ivanov)
цнотливість і чистота нареченої

знайти :'(

 
ОйраДата: Неділя, 27.04.2008, 17:44 | Повідомлення # 5
Група: Видалені





крапочка, та звісно, якщо сам такий, то таку ж і шукаєш!
 
крапочкаДата: Неділя, 27.04.2008, 21:08 | Повідомлення # 6
Підполковник
Група: Друзі сайту
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
Quote (Ойра)
крапочка, та звісно, якщо сам такий, то таку ж і шукаєш!

незрозуміло dont_know

 
ОйраДата: Неділя, 27.04.2008, 21:53 | Повідомлення # 7
Група: Видалені





Quote (крапочка)
незрозуміло

а що тут нерозуміти? Ми говоримо про дівочу честь, а про хлопців чомусь нічого не кажемо? Таж вони самі перші розбещують дівчат, а тоді скаржаться, що жінки їм зраджують! Тут обоє повинні притримуватися якихось людських норм!
 
ivanovДата: Неділя, 27.04.2008, 22:02 | Повідомлення # 8
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 222
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
Quote (Ойра)
Таж вони самі перші розбещують дівчат

А у дівчат голови на плечах своєї не має? Чому кажуть, що хлопці розбещують? Саме дівчата оголяються і привертають до себе увагу. Ось зараз, наприклад, весна - то я спокійно по вулицям ходити не можу. Хто ще кого розбещує!!!
 
ОйраДата: Понеділок, 28.04.2008, 11:20 | Повідомлення # 9
Група: Видалені





Quote (ivanov)
весна - то я спокійно по вулицям ходити не можу

А це ще чому???
Quote (ivanov)
Хто ще кого розбещує!!!

А хто лапшу на вуха дівчатам вішає, що у них краще тіло, ніж у хлопців? ao
А моду хто для них видумовує? Та ж хлопці, щоб дівчата доступнішими були!
А щодо того, що вони слабша стать і тому може трохи дурніші, то я нічого проти не маю. yes
Хоча себе я до тієї частини дівчат, що дурніші, не відношу! ao
 
ЛисичкаДата: Понеділок, 28.04.2008, 19:31 | Повідомлення # 10
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
Ойра, та я ж не проти дівочої честі. Це прекрасно, коли дівчина незаймана і чиста. Просто телегонія - це недоведена теорія, яка не має стійкого підгрунття і довіряти на 100% їй не варто. А берегти дівочу честь - то кому вона зараз потрібна? Зараз на це дуже мало хто звертає увагу.
 
Форум » Різне » Спілкування » Чого варта дівоча честь? (Наслідки позашлюбних зв'язків)
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Використовуються технології uCoz

Пишу українською