Чого варта дівоча честь?
|
|
loki | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 19:38 | Повідомлення # 11 |
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 3 []
Статус: Відсутній
| як я розумію з цієї суперечки - якщо дівчина або хлопець мали якісь стосунки з іншими до того як покохали одне одного, то значить той хлопець або дівчина не варта кохання? Бо вони були колись зробили вибір неправильний, а тепер мають за це все життя розплачуватись?
|
|
| |
Ойра | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 19:56 | Повідомлення # 12 |
Група: Видалені
| Quote (loki) Бо вони були колись зробили вибір неправильний, а тепер мають за це все життя розплачуватись? А за все треба розплачуватися, що неправильно зробив у житті, і за це теж! Quote (Лисичка) А берегти дівочу честь - то кому вона зараз потрібна? Та може ж комусь і потріба! Мені, наприклад!
|
|
| |
loki | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 20:01 | Повідомлення # 13 |
Майор
Репутація: 3 []
| Quote (Ойра) А за все треба розплачуватися, що неправильно зробив у житті, і за це теж! значить ці люди вже не заслуговують на своє щастя? не мають права кохати і бути коханими?
|
|
| |
oleg | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 21:45 | Повідомлення # 14 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
| Дівоча честь важлива не стільки для дівчини скільки для її майбутнього законного чоловіка.
|
|
| |
крапочка | Дата: Вівторок, 29.04.2008, 00:37 | Повідомлення # 15 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
| втрачені ідеали під завісою сучасного світогляду
|
|
| |
ivanov | Дата: Вівторок, 29.04.2008, 12:53 | Повідомлення # 16 |
Полковник
| Quote (Лисичка) Зараз на це дуже мало хто звертає увагу. Ти не права однозначно. Я впевнений, що більшість чоловіків на це ой як звертають увагу! Крім того, дівчина, яка одягає весільну сукню - символ чистоти і невинності, повинна бути чистою і світлою.
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 29.04.2008, 16:57 | Повідомлення # 17 |
| Quote (loki) значить ці люди вже не заслуговують на своє щастя? не мають права кохати і бути коханими? А того я вже не знаю, що в них за кохання буде, бо я думаю, що треба кохати на все життя, а не так, що сьогодні покохав, а завтра уже другу знайшов, бо думає, що з нею щастя, а післязавтра з четвертою щастя і так до нескінченності! У що тоді світ перетвориться? Та він і зараз уже перетворився! Всякі хвороби і хто зна що! Та мало того, що самі заражаються, а ще і безневинні люди страждають і діти, які родяться від таких "любвеобильных", які щастя постійно шукають під кожним кущем!
|
|
| |
marty | Дата: Четвер, 08.05.2008, 21:28 | Повідомлення # 18 |
Лейтенант
Репутація: 0 []
| Quote (Ойра) А того я вже не знаю, що в них за кохання буде, бо я думаю, що треба кохати на все життя Всі роблять помилки. Якщо ти дійсно кохаєш людину, чи має це таке велике значення? Якщо має, тоді за що ж ти кохаєш людину?
Повідомлення відредаговано marty - Четвер, 08.05.2008, 21:29 |
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 10.05.2008, 10:22 | Повідомлення # 19 |
| Quote (marty) Якщо ти дійсно кохаєш людину, чи має це таке велике значення? А чого ж не має? Дуже велике значення має, бо тоді виникають ревнощі! І якщо така дівчина пізнала всі "прелести" кохання, то де гарантія, що вона буде вірною одній людині? Зовсім ніякої! Вона завжди буде порівнювати сьогоднішнього обранця з попередніми!
|
|
| |
ivanov | Дата: Субота, 10.05.2008, 14:15 | Повідомлення # 20 |
Полковник
| Quote (Ойра) А хто лапшу на вуха дівчатам вішає, що у них краще тіло, ніж у хлопців? А моду хто для них видумовує? Та ж хлопці, щоб дівчата доступнішими були! Ну вони правду кажуть, але не для того щоб дівчата були доступнішими. А для того, щоб зробити жінці приємно. Адже, як відомо, жінки люблять вухами, ну і вже потім серцем. То чому б не зробити їй комплімент?
|
|
| |