|
Смисл життя
|
|
| Ойра | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 11:57 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Видалені
| Кожна людина, мабуть, хоч раз в житті задавала собі питання: для чого я живу? Дехто смисл життя бачить в тому, щоб заробити багато грошей, дехто - щоб зустріти велике кохання, ще інші - щоб виховати гарних дітей, здобути кар"єру. А в чому ви вбачаєте смисл життя?
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Понеділок, 24.03.2008, 15:53 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Ми живемо заради себе. Смисл життя і полягає в тому, щоб себе нагодувати, одягнути, жити в теплі і добрі. Також ми живемо заради тієї людини, яка робить нам добре.
|
| |
| |
| loki | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 00:25 | Повідомлення # 3 |
Майор
Репутація: 3 []
| сенс життя в самому житті
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 13:16 | Повідомлення # 4 |
|
| Quote (loki) сенс життя в самому житті А то ж як це розуміти? Я не знаю, що таке життя, не можу зрозуміти, чому воно таке інколи буває жостоке, чому заводить у безвихідь так, що інколи і жити не хочеться, тому що кінець у всіх один. То в чому ж все-таки смисл життя? Може найкраще - це і не народитися?
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 13:46 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Quote (Ойра) Може найкраще - це і не народитися? Може й краще, але я радий, що народився! Мені подобається жити! Хоч інколи життя буває не дуже солодке, але, як співав кіт Леопольд, "неприятность эту мы переживем". Сенс життя не обов'язково знати, та і немає відповіді на це питання, але для того, щоб нормально жити достатньо мати побільше оптимізму і все буде гаразд.
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 14:35 | Повідомлення # 6 |
|
| Quote (ivanov) Сенс життя не обов'язково знати, та і немає відповіді на це питання, але для того, щоб нормально жити достатньо мати побільше оптимізму і все буде гаразд. Ти мені подобаєшся! Може справді не треба шукати ніякого смислу, а просто жити? Але тоді виникає питання, як жити? Як муравей, чи як стрекоза, але з переробленої казочки, де стрекозі прощаються її всі гріхи?
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 14:57 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Quote (Ойра) Ти мені подобаєшся! Можемо зустрітись Quote (Ойра) Як муравей, чи як стрекоза, але з переробленої казочки, де стрекозі прощаються її всі гріхи? Розкази казочку, бо я її не знаю
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 18:48 | Повідомлення # 8 |
|
| Quote (ivanov) Розкази казочку, бо я її не знаю Як це не знаєш? Так ти ж на природничому факультеті вчишся!
|
| |
| |
| oleg | Дата: Четвер, 27.03.2008, 19:12 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
Група: Модератори
| Мені соромно, але я цієї казки теж не знаю
|
| |
| |
| ivanov | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 17:10 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Quote (Ойра) Так ти ж на природничому факультеті вчишся! Та розкажи вже ту казку і не муч людей
|
| |
| |