|
Смисл життя
|
|
| ivanov | Дата: Субота, 26.04.2008, 00:03 | Повідомлення # 31 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Quote (Ойра) Це частина життя, а в кожну частину життя повинен бути вкладений смисл! Складно зрозуміти твою "залізну" логіку. Виходить, що трудовий контракт та і будь-який інший теж є смислом життя? І потім, ми ж обговорюємо смисл не частини життя, а життя вцілому!!!!
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Субота, 26.04.2008, 13:49 | Повідомлення # 32 |
|
Група: Видалені
| Quote (ivanov) потім, ми ж обговорюємо смисл не частини життя, а життя вцілому!!!! Ха! а ціле складається з частин! От щоб ти знав! Тому контракт тут теж присутній, от з частин і складається смисл життя!
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Субота, 26.04.2008, 17:49 | Повідомлення # 33 |
Полковник
| Ну добре, тоді Ойро, для тебе смисл життя трудовий контракт
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Субота, 26.04.2008, 18:47 | Повідомлення # 34 |
|
| Quote (ivanov) Ну добре, тоді Ойро, для тебе смисл життя трудовий контракт Ми говоримо про шлюбний контракт! А смисл життя я ще шукаю! От коли знайду, то тоді скажу точно, чого хочу, а так я хочу дуже багато, але в основному більше знаю, чого не хочу!
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 01:02 | Повідомлення # 35 |
Полковник
| Quote (Ойра) Ми говоримо про шлюбний контракт! Сонечко, подивись тему, будь-ласка. Ми обговорюємо смисл життя.
|
| |
| |
| крапочка | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 03:34 | Повідомлення # 36 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
| все зводиться до одного: "жити, щоб колись померти", по іншому не буває
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 11:37 | Повідомлення # 37 |
|
| Quote (крапочка) все зводиться до одного: "жити, щоб колись померти", по іншому не буває Ну то і що? Але ж питання стоїть, ЯК прожити той відрізок життя, який відділяє людину від смерті!
|
| |
| |
| Лисичка | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 19:10 | Повідомлення # 38 |
Підполковник
Репутація: 2 []
| Quote (крапочка) все зводиться до одного: "жити, щоб колись померти", по іншому не буває Хіба ж це смисл? Жити для того щоб померти - аж страшно звучить... Подивіться навколо!!! Хіба ми живемо заради того, щоб померти? Так, ми дійсно колись зустрінемось зі смертю, але якщо про це весь час думати як про смисл життя, то і з глузду можна з"їхати!
|
| |
| |
| fferro | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 14:47 | Повідомлення # 39 |
Рядовий
Репутація: 0 []
| наприклад я важаю що ми жевемо заради тільки своїх батьків, от якби наші батьки нас не любили то ніякого житя і не було б без матері і без батька
|
| |
| |
| marty | Дата: Середа, 07.05.2008, 01:08 | Повідомлення # 40 |
Лейтенант
Репутація: 0 []
| Quote (fferro) наприклад я важаю що ми жевемо заради тільки своїх батьків, от якби наші батьки нас не любили то ніякого житя і не було б без матері і без батька А як же жЕвуть ті в кого нема батьків, діти позбавленні батьківського піклування і ті кого не люблять батьки?
|
| |
| |