П'ятниця, 29.03.2024, 00:32
Освітні веб-ресурси
учителям інформатики
Головна Реєстрація Вхід
Ви - Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 8 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Форум » Різне » Спілкування » Зовнішність і почуття (Чи впливає зовнішність на виникнення почуттів?)
Зовнішність і почуття
ОйраДата: П'ятниця, 21.03.2008, 16:18 | Повідомлення # 1
Група: Видалені





Часто хлопці (та і дівчата інколи) кажуть, що закохуються з першого погляду. А я от думаю, у що вони закохуються? Очевидно, що у зовнішність! Прикро, але факт, що на виникнення почуттів впливає зовнішність і яким би гарним другом не був хлопець, він через те і друг, що дівчина гарна, а от чому мало друзів має та дівчина, яка не зовсім гарна, але має чудове серце? У мене є дуже хороша подруга, яка завжди прийде мені на допомогу, гарно вчиться, багато читає, не висловлюється, але у неї до цього часу нема хлопця! Як же це так? Мене цей факт обурює до глибини душі, тому що є дівчата, які гарні, але курять і п"ють, але вони мають хлопців і з ними товаришують, жартують, вони користуються популярністю серед хлопців. Отже, зовнішність грає основну роль у виникненні почуттів?
 
ivanovДата: Субота, 28.06.2008, 00:47 | Повідомлення # 71
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 222
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
Красота і здоров"я дівчини чи хлопця - суттєва річ. На красивих людей звертають увагу, від негарних намагаються відвернутись. Тому ми всі намагаємось виглядати якомога красивішими, купуємо недешевий одяг, дівчата відвідують салони краси, фарбують волосся, купують дорогу косметику і т.д. і т.п. І знаєте, я зрозумів, що всі ці речі себе оправдовують. Мені подобається дивитись на дівчину, яка має гарний манікюр, яка слідкує за своєю зовнішністю, яка не одягне брудний одяг. Що тут поганого, я не знаю. Почуття не виникне, коли від дівчини, вибачте, пахне часником чи цибулею або ще гірше (так ніби в хаті води нема), але ти завжди проведеш поглядом дівчину, яка має приємний аромат))) shy
 
KostaДата: Понеділок, 30.06.2008, 22:08 | Повідомлення # 72
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 14
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
Перечитав Ваші повідомлення, дуже цікава дискусія. Деякі думки висловлені тут вважаю правильними, деякі досить безглуздими (хоча це частково може залежати від віку дописувачів) проте поки ні комусь заперечувати ні явно цитувати їх не буду, просто висловлю свої думки з цього приводу.
Коли ми перший раз зустрічаємо людини, чи то хлопець дівчину чи дівчина хлопця, ми бачимо лише зовнішність і від цього нікуди не дінешся. І дійсно на першому етапі зовнішність може мати велике значення для почуттів але на рівні зацікавленості, закоханості. А вже потім все залежить від людини якщо для неї зовнішність не головний критерій і в неї немає переконань спілкуватися лише з найгарнішими то більш сильні почуття, на моє скромну думку, вже залежать від внутрішнього світу людини і зовнішність відходить на другий план а інколи і далі. Кожна людина гарна по своєму, для кожного існують власні критерії красоти і тому вважаю врази "ці гарні а ці ні" лише точкою зору конкретної людини, яка має право на життя але не на всезагальне одобрення.
А якщо тобі з твоєю коханою людиною буде нецікаво, не буде тем для розмов, вона не буде тебе дивувати, не буде спільних інтересів, яка б вона була не гарна гадаю ці стосунки не надовго, або буде просто життя під одним дахом і більше нічого спільного.

Тут говорилось що гарні дівчата мають більше хлопців і в них більший вибір, але інколи дівчина так починає вибирати що в кінці кінців залишається сама, або в безвиході не з тією людиною.

Проте, як це не сумно, заперечити не можу що для більшості зовнішність має велике значення. Сам недавно був свідком такої ситуації: була деяка група людей і серед них була дівчина не можна сказати що ідеал краси, просто середньо "статистична" дівчина (прошу вибачення за таке висловлювання). Ця люди не бачились декілька років і знову коли вони зібрались прийшла і вона з дещо зміненою зачіскою, трішки під макіяжем, але це була значна зміна в її зовнішності. І тоді можна було бачити як майже з півдесятка хлопців почали "крутитися" біля неї, які раніше не звертали увагу на неї. І цьому протиставити щось важко.

 
ОйраДата: Вівторок, 01.07.2008, 13:40 | Повідомлення # 73
Група: Видалені





Quote (Kosta)
І тоді можна було бачити як майже з півдесятка хлопців почали "крутитися" біля неї, які раніше не звертали увагу на неї. І цьому протиставити щось важко.

Висновок один: всі хлопці - це бандити з великої дороги, які ніколи не побачать внутрішньої краси, якщо немає відповідного макіяжу! yes
Та що там говорити! all_good Принц Попелюшку ніколи б у житті не полюбив би, якби вона на бал не приїхала у кареті і одягнена як принцеса! Так що треба пудрити лице так, щоб запудрити хлопцеві "оки" і тоді все буде окі sun
 
DmytrykДата: Неділя, 06.07.2008, 18:47 | Повідомлення # 74
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
На вашу думку, як впливає краса хлопця на відносини з дівчиною? hmm2
 
galanetДата: П'ятниця, 11.07.2008, 10:58 | Повідомлення # 75
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 626
Репутація: 19 []
Статус: Відсутній
Dmytryk, в залежності від того, як хлопець буде використовувати свою красу. ap
 
_Irina_Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 14:11 | Повідомлення # 76
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
чуства играют большую роль.а внешность и не laugh важна!
 
Kopytko_Katya_Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 15:08 | Повідомлення # 77
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
Вислів "Не родись красивою,а родись щасливою" дуже правильний, а ще потрібно бути здоровою і щоб в житті був успіх у всьому. А щоб бути у дружбі з людьми, або мати кохану людину, головне, шоб вона була людяною. Але разом із цим кожен повинен слідкувати за своєю зовнішністю.

Повідомлення відредаговано Kopytko_Katya_ - П'ятниця, 07.11.2008, 15:09
 
liliyaДата: П'ятниця, 07.11.2008, 22:10 | Повідомлення # 78
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
полностю согласна с администратором!!! Но махай сказал(ла) золотые слова "Не родись красивою, а родись щасливою"!!! Это реальная правда!!!
 
крапочкаДата: Субота, 08.11.2008, 09:03 | Повідомлення # 79
Підполковник
Група: Друзі сайту
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
не завжди красивіша дівчина є щасливішою за менш красиву і популярну sun
 
ОйраДата: Середа, 12.11.2008, 20:04 | Повідомлення # 80
Група: Видалені





Quote (крапочка)
не завжди красивіша дівчина є щасливішою за менш красиву і популярну

Воно то так, але ж красивій не так багато треба докладати зусиль, щоб стати щасливою, ніж некрасивій. Красиву зразу помічають і виділяють із юрби, а некрасивій треба докласти зусиль, щоб виділитися. Через те некрасиві часто виявляються розумнішими за красивих, а отже і щасливішими, бо вони своє щастя добули розумом.
 
Форум » Різне » Спілкування » Зовнішність і почуття (Чи впливає зовнішність на виникнення почуттів?)
  • Сторінка 8 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Пошук:

Використовуються технології uCoz

Пишу українською