Ким краще бути - хлопцем чи дівчиною?
|
|
ivanov | Дата: Неділя, 27.04.2008, 22:28 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Якби у вас був вибір перед народженням вибрати свою стать, яку б ви обрали - бути хлопцем чи дівчиною?
Повідомлення відредаговано ivanov - Неділя, 27.04.2008, 22:29 |
|
| |
ivanov | Дата: Середа, 02.07.2008, 14:27 | Повідомлення # 41 |
Полковник
| Quote (Ойра) Соромляться, чи що? Значить бути дівчиною соромно? Задала запитання і одразу ж на нього дала відповідь і на цю ж відповідь задала ще одне запитання. Як це на тебе схоже... На цю тему можна такий діалог забацать: Дівчина: - Соромляться, чи що? Хлопець: - Дівчина (думки про себе: "значить соромляться, понятно, щяс я їх ) - Значить бути дівчиною соромно? Хлопець: - Дівчина: - Я так і знала!!! Хлопець: - Бути краще тим, ким ти є насправді і не морочити собі голови. Але не спорю, цікаво побувати в одному і іншому тілі, а потім зацінити
|
|
| |
Dmytryk | Дата: Неділя, 06.07.2008, 19:47 | Повідомлення # 42 |
Рядовий
Репутація: 0 []
| А на мою думку, дівчиною бути набагато легше ніж хлопцем. Бо саме хлопці бігають за дівчатами, а дівчатам залишається тільки вибирати.
|
|
| |
Ойра | Дата: Середа, 09.07.2008, 12:08 | Повідомлення # 43 |
Група: Видалені
| Quote (Dmytryk) Бо саме хлопці бігають за дівчатами, а дівчатам залишається тільки вибирати. Ха! Так в тому-то і справа, що сидять і чекають, коли їх виберуть! А коли ніхто за ними не побіжить, так сидіти і залишаться!
|
|
| |
galanet | Дата: П'ятниця, 11.07.2008, 11:00 | Повідомлення # 44 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Dmytryk, чому ж Ви так вирішили, що хлопці бігають за дівчатами? Інколи все відбувається зовсім навпаки.
|
|
| |
Ойра | Дата: П'ятниця, 18.07.2008, 12:55 | Повідомлення # 45 |
| Quote (galanet) Інколи все відбувається зовсім навпаки. Не завджи! Все залежить від того, наскільки дівчина себе поважає!
|
|
| |
привид | Дата: Четвер, 25.09.2008, 15:27 | Повідомлення # 46 |
Рядовий
| Краще бути дівчиною!!!!! Представте як тяжко хлопцям з їх постійними бажаннями, думками. Постійно виконувати капризи дівчини і бути завжди винним!!
|
|
| |
minus | Дата: Четвер, 25.09.2008, 20:13 | Повідомлення # 47 |
Рядовий
| Quote (ivanov) Якби у вас був вибір перед народженням вибрати свою стать, яку б ви обрали - бути хлопцем чи дівчиною? я б не зміг зробити вибір ДО народження, бо для початку треба було б зрозуміти усі переваги і недоліки обох статей, а на це цілого життя замало.
|
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 27.09.2008, 13:28 | Повідомлення # 48 |
| Quote (minus) б не зміг зробити вибір ДО народження, бо для початку треба було б зрозуміти усі переваги і недоліки обох статей, а на це цілого життя замало. Ну да! Треба прожити два життя: хлопцем, тоді дівчиною, а на третій раз уже вибрати те, що сподобалося
|
|
| |
_Irina_ | Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 14:02 | Повідомлення # 49 |
Рядовий
| я думаю что парнем,им проще жить.И менше проблем в жизни.
|
|
| |
Jana25 | Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 14:04 | Повідомлення # 50 |
Рядовий
| Хлопці-це класно, але без дівчат-хлопці нуль без палочки. Дівчата можуть вчасно поставити хлопців на місце. Дівчата- супер!!!
|
|
| |