Ким краще бути - хлопцем чи дівчиною?
|
|
ivanov | Дата: Неділя, 27.04.2008, 22:28 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Якби у вас був вибір перед народженням вибрати свою стать, яку б ви обрали - бути хлопцем чи дівчиною?
Повідомлення відредаговано ivanov - Неділя, 27.04.2008, 22:29 |
|
| |
Ойра | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 10:51 | Повідомлення # 2 |
Група: Видалені
| Однозначно: хлопцем! У них набагато менше проблем і вони можуть собі багато чого дозволити, на відміну від дівчини!
|
|
| |
морри | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 16:26 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Репутація: 0 []
| а вот знаете, вопрос коварный! с одной стороны, хочется сразу крикнуть - конечно парнем!.. в некоторых вопросах гораздо легче быть юношей... даже в плане половых отношений.. но вот знаете, у каждого пола есть свои + и -... и не стоит так категорично к этому всему относиться!.. да, я девушка! и горжусь тем, кто я есть!.. нет разницы кто ты - парень или девушка! границы порой столь тонки, что почти стираются!.. гораздо важнее КТО ТЫ - отбросив различие в полах, расах, статусах и т.д...... подумайте об этом
|
|
| |
Лисичка | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 19:16 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
Репутація: 2 []
| Хлопцем, однозначно. Хоча я дівчина і мені не так уже й погано.
|
|
| |
Ойра | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 19:25 | Повідомлення # 5 |
Група: Видалені
| Quote (морри) да, я девушка! и горжусь тем, кто я есть!.. Ха! І чим же тут гордитися??? Це ж не твоя заслуга! У нас одна викладачка каже, що це всеодно, що хвалитися тим, що ти родився в четвер! Це ж якби до того ти щось доклала, то тоді можна гордитися! Я точно знаю, що хотіла б родитися хлопцем, але вже ж нікуди не дінешся, треба якось виживати у дівчачих умовах.
|
|
| |
loki | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 19:33 | Повідомлення # 6 |
Майор
Репутація: 3 []
| вважаю що тут питання недоречне.. неможливо тут вибрати, ким бути краще, та й не треба вибираати.
|
|
| |
galanet | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 20:08 | Повідомлення # 7 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Дійсно, важке питання. Але я точно знаю, що більшість хлопців, маючи можливість перетворитись в дівчат, не скористалися б цим...
|
|
| |
oleg | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 21:26 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
Група: Модератори
| гг прикольна тема. Звісно, що хлопцем.
|
|
| |
крапочка | Дата: Вівторок, 29.04.2008, 00:50 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
| краще бути собою, а тіло це оболонка, яку потрібно використовувати з розумом по сабжу : а яка різниця в обох випадках є свої плюси і мінуси, свої таємниці, на перший погляд все просто
|
|
| |
ivanov | Дата: Вівторок, 29.04.2008, 12:48 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Quote (Ойра) У них набагато менше проблем і вони можуть собі багато чого дозволити, на відміну від дівчини! Чому ж це в них проблем менше? Quote (Ойра) Ха! І чим же тут гордитися??? Це ж не твоя заслуга! У нас одна викладачка каже, що це всеодно, що хвалитися тим, що ти родився в четвер! Просто запитання: Ойра, а ти гордишся, що народилась в Україні? Quote (galanet) Але я точно знаю, що більшість хлопців, маючи можливість перетворитись в дівчат, не скористалися б цим... Правди ніде дівати - не скористався б.
|
|
| |