Чи можливе таке зображення?
|
|
galanet | Дата: Неділя, 07.12.2008, 12:26 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
Статус: Відсутній
| Подивіться уважно на малюнок і скажіть, що на ньому не так? Чи можливо побачити таке в реальному житті? 
|
|
| |
Кошеня | Дата: Неділя, 07.12.2008, 22:52 | Повідомлення # 2 |
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 2 []
| Мабудь, можливо... Я б такий будиночок поставила б в акваріум з рибками :). Чомусь, мені ця картинка нагадує саме будиночок для рибок і пейзаж, що видно за ним. А справжній... щось я сумніваюсь.
|
|
| |
galanet | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 11:38 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Зображення будинку носить в собі таємницю. Я знаю яку, але хочу щоб інші здогадались.
|
|
| |
крапочка | Дата: Середа, 10.12.2008, 00:02 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
| картинка з так званої серії "обман зрения" колись було досить багато їх от тільки вони не потрібні були тому видалив колись
|
|
| |
just86 | Дата: Четвер, 11.12.2008, 13:33 | Повідомлення # 5 |
Сержант
Репутація: 0 []
| фокус полягає в тому, що вода тече з 2 поверху на 2 та на перший
|
|
| |
Тупой | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 00:03 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
Репутація: 1 []
| Quote (galanet) Зображення будинку носить в собі таємницю. Я знаю яку, але хочу щоб інші здогадались. А "таэмныця"-то в чем? В том что Quote (just86) вода тече з 2 поверху на 2 та на перший ? Открытие, да.
|
|
| |
galanet | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 20:27 | Повідомлення # 7 |
Admin
| Уявіть собі реальний будинок, в якому вода падає зверху (ніби як з верхнього поверху) вниз, а потім, невідомо як, потрапляє у початкову точку і знову падає вниз, хіба не таємниця? Якби таку конструкцію можна було б побудувати, то ми б отримали вічний двигун. Але побудувати таке просто неможливо, тому що в побудові зображення умисна помилка. Чи зможете пояснити, яка саме?
|
|
| |
Тупой | Дата: Субота, 13.12.2008, 11:49 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
Репутація: 1 []
| Ну нет тут "таэмныци". Это рисунок, как сказанно выше, из серии "Обманы зрения". Все нет-серферы его видели раз по пять (т.е. далеко не новое явление). Это просто рисунок (прикольный) с искаженной перспективой. КАЖЕТСЯ ЧТО ВОДА СТЕКАЕТ ВНИЗ ПО ЖЕЛОБУ, А ПОПАДАЕТ ОБРАТНО НА ВЕРХНИЙ ЭТАЖ. В ЧЕМ ТАЭМНИЦЯ?? Таэмныця в том что "КАЖЕТСЯ ЧТО ВОДА СТЕКАЕТ ВНИЗ ПО ЖЕЛОБУ, А ПОПАДАЕТ ОБРАТНО НА ВЕРХНИЙ ЭТАЖ"?? Так это "КАЖЕТСЯ". Естественно, такой конструкции в нашем мире не построишь. Quote (galanet) Але побудувати таке просто неможливо, тому що в побудові зображення умисна помилка. Чи зможете пояснити, яка саме? Весь этот рисунок - "умисна помилка" объяснять в нем что-то и искать таэмныць не надо. Ответ "ТАК НАРИСОВАЛ АВТОР". А ну и да, это, если кто-то видит такие рисунки впервые, то поздравляем с открытием!
|
|
| |
Кошеня | Дата: Неділя, 14.12.2008, 15:21 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Quote (galanet) Чи зможете пояснити, яка саме? Якщо я не помиляюсь, то помилка полягає у тому, що художник домалював для "обмана зрения" колони які розташовані так, як вони в реалі не можуть бути розташовані...
|
|
| |
galanet | Дата: Неділя, 14.12.2008, 17:28 | Повідомлення # 10 |
Admin
| Quote (Тупой) Это просто рисунок (прикольный) с искаженной перспективой. КАЖЕТСЯ ЧТО ВОДА СТЕКАЕТ ВНИЗ ПО ЖЕЛОБУ, А ПОПАДАЕТ ОБРАТНО НА ВЕРХНИЙ ЭТАЖ. Ну от так би й написали, замість того, щоб чіплятись до слів.
|
|
| |