Згадуємо пісні...
|
|
Кошеня | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 23:15 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
| Умови такі: Кожен наступний пише фрагмент пісеньки, в якій є слово , яке використовується в пісеньці попереднього дописувача. Почну: Дихає ліс, Пташка на гіллі пісню співає, що тішить мій слух, Я довго ріс, Йшов через цілі, що тіло гартують і зміцнюють дух. Тиха роса зіб’ється з трав Криком «вперед!», дружнім тупотом ніг Я тут знайшов, те що шукав, Славу здобув, і себе переміг…
|
|
| |
Ойра | Дата: Четвер, 04.12.2008, 15:31 | Повідомлення # 2 |
Група: Видалені
| Місяць на небі, зіроньки сяють, Тихо по морю човен пливе... В човні дівчина пісню співає, А козак чує, серденько мре...
|
|
| |
Один | Дата: Четвер, 04.12.2008, 20:13 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Репутація: 0 []
| Сонце низенько, Вечiр близенько, Спiшу до тебе, Лечу до тебе, Моє серденько!
|
|
| |
galanet | Дата: Четвер, 04.12.2008, 20:33 | Повідомлення # 4 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Моє сонце, моє небо, моя доня, Моя радість, моя втіха, моя доля. Зусрічають тата крильця-рученята, Зорі-оченята, оченята-зорі, І немає на землі ні біди, ні горя...
|
|
| |
Ойра | Дата: Четвер, 04.12.2008, 20:49 | Повідомлення # 5 |
Група: Видалені
| Зорі як очі, дивляться скрізь на нас. Серце не хоче, щоб промайнув цей час. Хай в цю хвилину піснею лине Понад землею радість моя.
|
|
| |
Кошеня | Дата: П'ятниця, 05.12.2008, 19:38 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Понад хмарами зорі парами розсипаються, розсипаються. Понад росами верби з лозами колихаються, колихаються. Місяць світиться – світло сиплеться діамантами, діамантами. Вітер дується, хлопці журяться за дівчатами, за дівчатами.
Повідомлення відредаговано Кошеня - П'ятниця, 05.12.2008, 19:57 |
|
| |
galanet | Дата: П'ятниця, 05.12.2008, 21:04 | Повідомлення # 7 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Світло і тінь, сонце ночей Відблиски твоїх блакитних очей Світло і тінь, марево й сни Мабуть я знову чекаю весни
|
|
| |
Кошеня | Дата: Субота, 06.12.2008, 23:23 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Я так давно не бачився з тобою... Все валиться з рук - я нічого не можу робити... Ти маниш мене собою, чаруєш мене собою, Та краще було б,мабуть, мене просто вбити... Збудувала для мене замок своїми руками... Такий неміцний, бо замість каміння - повітря... А те, що в'ється між нами, а те, що б'ється між нами, Кидає у прірву, штовхає на вістря, штовхає на вістря...
|
|
| |
Один | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 19:07 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
Репутація: 0 []
| В'ється, наче змійка, неспокійна річка, Тулиться близенько до підніжжя гір. А на тому боці, там живе Марічка, В хаті, що сховалась у зелений бір.
|
|
| |
Кошеня | Дата: Субота, 13.12.2008, 15:45 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Я не зможу забути ні вітру, ні гір, Знаю я, знаю я, Там, де сині вершини торкаються зір, Буде доля моя... Я не зможу забути ні вітру, ні гір, Знаю я, знаю я, Там, де сині вершини торкаються зір, Серце лишу своє-є-є-є-є...
|
|
| |