Конкурс "Поясни слово"
|
|
oleg | Дата: Вівторок, 30.09.2008, 21:50 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Конкурс "Поясни слово" Суть конкурсу проста. Вам потрібно пояснити слово. Пояснення може бути оригінальним та простим. Не потрібно брати визначення з книжок, пишіть все своїми словами. Наприклад, я пишу слово "студент", а хтось інший пояснення: "людина, яка день у день, крім суботи та неділі, ходить на пари, навчається, пише конспекти, яка постійно голодна і не має грошей". Після свого пояснення, ви маєте написати власне слово, наприклад "море", а хтось інший буде пояснювати це слово. І так далі. Поїхали: Поясніть слово "університет"
|
|
| |
Лисичка | Дата: Середа, 01.10.2008, 13:16 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 2 []
| Університет - це місце, де ходить багато молоді, де панує атмосфера знань, де всі викладачі ходять в костюмах, де можна отримати залік, де можна знайти справжнє кохання або друзів на все життя. Поясніть слово "Смайлик"
|
|
| |
крапочка | Дата: Четвер, 02.10.2008, 00:08 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
| картинка для відображення хоч якихось емоцій в неемоційних просторах і-нету кіт
|
|
| |
oleg | Дата: Четвер, 02.10.2008, 22:31 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| кіт - пухнасте і хитре створіння, ледащо страшенний, любить молоко і мишей. Шукає там, де тепліше і там, де його будуть любити. Кіт сам собі хазяїн, гуляє де хоче і приходить о котрій захоче. Любить муркати. Квартира
|
|
| |
Ойра | Дата: П'ятниця, 03.10.2008, 13:55 | Повідомлення # 5 |
Група: Видалені
| Це приміщення, обмежене кількома кімнатами, де за стіною і під низом, а також угорі ще хтось живе, стукає, грюкає і голосно свариться. Але це краще, коли є квартира, ніж коли її немає Моє слово:батьки
|
|
| |
galanet | Дата: Субота, 04.10.2008, 15:12 | Повідомлення # 6 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Батьки - так називають людей, які мають дітей. Моє слово: Освітні веб-ресурси
|
|
| |
Ойра | Дата: Неділя, 05.10.2008, 11:55 | Повідомлення # 7 |
Група: Видалені
| Освітні веб-ресурси – це ресурси освітнього характеру, які розміщенні у веб-просторі мережі Інтернет. Сюди належать не тільки ресурси, що підготовлені за спеціальною веб-технологією (веб-сторінка, веб-сайт, веб-портал), а й інші електронні ресурси, що зберігаються на веб-серверах у вигляді різних форматів (текстового, графічного, архівного, аудіо та відео форматів і т.д.). Моє слово: зрада
|
|
| |
oleg | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 17:45 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Quote (Ойра) Освітні веб-ресурси – це ресурси освітнього характеру, які розміщенні у веб-просторі мережі Інтернет. Сюди належать не тільки ресурси, що підготовлені за спеціальною веб-технологією (веб-сторінка, веб-сайт, веб-портал), а й інші електронні ресурси, що зберігаються на веб-серверах у вигляді різних форматів (текстового, графічного, архівного, аудіо та відео форматів і т.д.). Так нечесно! Ти схитрила!!! Своїми словами слабо написати? Зрада - неочікуваний вчинок людини, якій довіряєш. Моє слово: хитрість
|
|
| |
|
Тупой | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 13:48 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
Група: Користувачі
| Синхронные телодвижения человека/группы людей чаще всего в ритм музыке. Подсознательно относятся к брачным играм. Брачные игры.
|
|
| |