Анекдоти
|
|
Dobruk | Дата: Вівторок, 23.11.2010, 10:27 | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| -Земляк що трапилось -Мене з університету вигнали. -Не плач! Солдати не плачуть!
|
|
| |
Lenylka | Дата: Вівторок, 23.11.2010, 13:24 | Повідомлення # 32 |
Рядовий
| колобок повішався....
|
|
| |
Pastyh | Дата: Вівторок, 23.11.2010, 13:39 | Повідомлення # 33 |
Рядовий
| Не потрібно бути такої думки про жінку! Але коли ви одружуєтесь, обирайте дружину, таку, щоб потім ви так не говорили!!!
|
|
| |
Poriadochniy | Дата: Субота, 29.09.2012, 14:41 | Повідомлення # 34 |
Рядовий
| Студент Іванов - своєму товаришу: - Пройдуть роки, і люди, подивившись на наш інститут, говоритимуть: "О! Тут вчився Іванов!" Голос з учбової частини: - А не перездаси "двійки" - так говоритимуть наступного тижня!
|
|
| |
zatochka | Дата: Середа, 10.10.2012, 18:09 | Повідомлення # 35 |
Рядовий
| - Люблю мыслящих людей! - заметил как-то раз Учёный. - А я - верующих, - возразил Поп. - А я - деловых, - сказал Банкир. - А мне нравится любой, у кого есть голова на плечах! - воскликнул Палач.
|
|
| |
slava7 | Дата: Субота, 13.10.2012, 22:08 | Повідомлення # 36 |
Рядовий
| Інтелігентний викладач етики Петренко, пропрацювавши у школі тиждень, згадав, що в нього колись був другий юнацький розряд з боксу, і перший - з стендової стрільби ...
Новий вчитель вирішивши перевірити рівень знань в класі і запитує: - Діти, хто взяв Бастилію - Ми не брали ... Вчитель пішов до директора і розповідає йому це. Директор. - Та ви не турбуйтеся. Якщо не повернуть, у кінці року спишемо.
Повідомлення відредаговано slava7 - Неділя, 14.10.2012, 11:20 |
|
| |
freewomen007 | Дата: Середа, 17.10.2012, 21:25 | Повідомлення # 37 |
Рядовий
| Приехали как-то пожарники больницу тушить. Все потушили ,главный пожарник докладывает главному врачу: Всё потушили, есть жертвы - 8 человек. Пятерых из них откачали,трое погибли. Главврач раз и в обморок. Ну его подняли дали нашатыря. Он пришел в себя и говорит: - Как пятерых откачали?! Вы же морг тушили!!!
|
|
| |
mazurok-fmf13 | Дата: Субота, 03.11.2012, 10:59 | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| Сенс життя[b] Розказує учитель про сенс життя. Під кінець уроку він задає класу запитання. Щоб ви хотіли б щоб про вас сказали коли ви помрете? Встає Галя і каже: -Ну що я була гарним хірургом, багатьох людей врятувала. Встає Вітя і каже: - Що я був гарним вчителем, багатьох дітей навчав. Встає Вовочка і каже: - Дивіться, він рухається!
Заходить вчитель в клас і каже Заходить вчитель в клас і каже: - ммммм… Лісом запахло! Учні здивовано запитують: - А чому лісом? - Пеньків багато!!!
|
|
| |
brikinvgan | Дата: П'ятниця, 07.12.2012, 16:58 | Повідомлення # 39 |
Рядовий
| да АНЕГДОТИ ПРОСТО СУПЕР
|
|
| |
grigorashandrii | Дата: П'ятниця, 07.12.2012, 16:59 | Повідомлення # 40 |
Рядовий
| Quote (ivanov) Що таке дійсно страшна жінка? Це така жінка, з якою ти прокидаєшся рано, вона лежить у тебе на руці, і ти відгризаєш собі руку, щоб утекти. я собі уявляю цю картину) Quote (oleg) Жінка чоловіку: - Закрий форточку, а то надворі холодно. Чоловік: - А ти думаєш, якщо я закрию, то надворі тепло стане? цікаво)))))
|
|
| |