Впровадження ІКТ в освіту: ЗА і ПРОТИ
|
|
oleg | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 21:24 | Повідомлення # 31 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Quote (Ойра) oleg, ти так багато написав, що я нічого не зрозуміла! Давай конкретно на кожне питання відповідь! А то ти тільки запитуєш! А яка твоя позиція? Запитую через те, що не розумію, що хочуть сказати форумчани тими чи іншими повідомленнями. А на які питання відповіді ти хочеш? Я висловлював свою думку і тільки.
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 13:39 | Повідомлення # 32 |
Група: Видалені
| Quote (oleg) Запитую через те, що не розумію, що хочуть сказати форумчани тими чи іншими повідомленнями. А на які питання відповіді ти хочеш? Я висловлював свою думку і тільки. Я хочу, щоб ти конкретно відповів: ти за впровадження ІКТ в освіту чи проти?
|
|
| |
Лисичка | Дата: Середа, 07.05.2008, 02:28 | Повідомлення # 33 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 2 []
| Тут треба гарно все зважити... Звісно, ІКТ - це добре... Але он які наслідки - через компютер людей вбивають... Потрібно їх впроваджувати з розумом. А коли в нас щось робилось з розумом?
|
|
| |
oleg | Дата: Середа, 07.05.2008, 23:26 | Повідомлення # 34 |
Підполковник
| Quote (Ойра) Я хочу, щоб ти конкретно відповів: ти за впровадження ІКТ в освіту чи проти? Звісно я ЗА!
|
|
| |
Konserg | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 16:08 | Повідомлення # 35 |
Рядовий
Репутація: 0 []
| Quote (problem) А для чого тоді учитель? нехай спрямовує роботу учня! Відразу видно не учителя. Мені здається, що впровадження ІКТ -- це державна справа. І тому держава повинна зробити так, щоб учень сам намагався чомусь навчитися. А якщо вчителі будуть заставляти (спрямовувати, спонукати, зацікавлювати і т.д.), то нічого не вийде. Буде як завжди, той хто хоче -- буде вчитися, а хто ні ...
|
|
| |
oleg | Дата: П'ятниця, 16.05.2008, 07:43 | Повідомлення # 36 |
Підполковник
| Quote (Konserg) Мені здається, що впровадження ІКТ -- це державна справа. І тому держава повинна зробити так, щоб учень сам намагався чомусь навчитися. А якщо вчителі будуть заставляти (спрямовувати, спонукати, зацікавлювати і т.д.), то нічого не вийде. Навпаки вийде!!! Від вчителя теж багато чого залежить і надіятись на державу не завжди кращий випадок. Невже на Вашу думку вчитель не повинен спрямовувати чи спонукати? Що ж це за вчитель такий, який не мотивує і не направляє учня? Не заперечує, що у впровадженні ІКТ значну роль повинна відігравати держава. І як спонсор, і як організатор, але заперечувати роль вчителя не можна.
|
|
| |
мир | Дата: Субота, 24.05.2008, 10:27 | Повідомлення # 37 |
Рядовий
| Я рада вітати всіх. Хочу поділитись: нове - це добре, але воно приносить з часом дуже багато поганого людству.
|
|
| |
Руслан | Дата: Субота, 24.05.2008, 10:27 | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| Я проти тому,що ІКТ впливає негативно на здоров'я
|
|
| |
kiriluk4 | Дата: Субота, 24.05.2008, 10:28 | Повідомлення # 39 |
Рядовий
| проти тому що атрофує розумову діяльність
|
|
| |
Ципочки | Дата: Субота, 24.05.2008, 10:32 | Повідомлення # 40 |
Рядовий
| Quote (galanet) Не думаю, що говорячи "За ІКТ - майбутнє" мається на увазі, що будуть лише ІКТ і більше нічого. Швидше ІКТ будуть відігравати значну роль в житті людини але ні в якому разі не зможуть замінити живої людини. Мені імпонує ваша точка зору і я вважаю, що професія вчителя ніколи не перестане бути актуальною. Підтримуємо вашу думку і вважаємо, що за будь-яких обставин людина повинна бути понад усе.
Повідомлення відредаговано Ципочки - Субота, 24.05.2008, 10:34 |
|
| |