Сучасні прикраси
|
|
крапочка | Дата: Неділя, 27.04.2008, 15:54 | Повідомлення # 31 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
| Quote (Ойра) зовнішність має важливе значення, тому її бажано час від часу підкоректовувати. нащо коректувати те що і так прекрасне (про дівчат) пірсінг у вухах - стереотип пірсінг в іншому місці - забаганка татуювання - дурість от власне і вся моя думка
|
|
| |
Ойра | Дата: Неділя, 27.04.2008, 18:45 | Повідомлення # 32 |
Група: Видалені
| Quote (крапочка) нащо коректувати те що і так прекрасне (про дівчат) Що прекрасне, то те не треба коректувати, а от коли вушка-клаповушкі, то краще їх ховати під волосся
|
|
| |
ivanov | Дата: Неділя, 27.04.2008, 22:19 | Повідомлення # 33 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
| Quote (Ойра) ivanov, а для чого тобі таке довге волосся? ти що, дівчина? Прикрашатися треба розумом! Особливо хлопцеві! В мене волосся не таке вже й довге. В мене просто стрижка не коротка. Але для тебе я готовий постригтися під зека)))) Quote (Доцент) Добре ше що голу білявку не виколов. Ото було б прикольно. На руці, напевне не видно яка вона - білявка чи брюнетка? Я от подумав про те, що тату гарне в молоді роки. На що воно перетворюється, коли шкіра стає обвислою? Наприклад, бачив татушку в дівчини в нижній частині талії у вигляді метелика. Воно ніби й гарно і стильно виглядає, але який той метелик буде, коли їй стукне за 60?
Повідомлення відредаговано ivanov - Неділя, 27.04.2008, 22:20 |
|
| |
Ойра | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 10:57 | Повідомлення # 34 |
| Quote (ivanov) Наприклад, бачив татушку в дівчини в нижній частині талії у вигляді метелика. А у 80 років ніхто туди заглядати не буде, це ти зараз заглядав!
|
|
| |
Доцент | Дата: Середа, 07.05.2008, 10:51 | Повідомлення # 35 |
Лейтенант
Репутація: 3 []
| Quote (Ойра) А у 80 років ніхто туди заглядати не буде, це ти зараз заглядав! А у 30, 40, 50 ??????? Солідна людина, солідна посада, прийом у посольстві і тут виглядає ворел з під кофтини.  Додано (07.05.2008, 10:51) --------------------------------------------- Оскільки ця тема все-таки про прикраси, а не тату і пірсинг, я скажу що мені подобаються стильні дівчата, у яких гармонійно поєднуються прикраси із загальним образом, коли всього в міру.
|
|
| |
Ойра | Дата: Середа, 07.05.2008, 13:24 | Повідомлення # 36 |
| Quote (Доцент) мені подобаються стильні дівчата, у яких гармонійно поєднуються прикраси із загальним образом, коли всього в міру. У кожного своя міра. Якщо для одного досить у вусі однієї сережки, то декому здається, що малувато і слід ще добавити штук 5 маленьких сережок - стильно! А загального образу людина ніколи немає, тому що вона приймає той чи інший образ в залежності від того, які ролі у суспільстві виконує! Я у Софіївку на прогулянку ніколи не піду на високих каблуках, на заняття теж так не ходжу, бо незручно. А от коли десь у гості, або на якесь свято, то одягаюся гарно і стильно, навіть макіяж можу зробити (дехто не впізнає ) От тоді це якраз доречно.
|
|
| |
Доцент | Дата: Середа, 07.05.2008, 22:57 | Повідомлення # 37 |
Лейтенант
Репутація: 3 []
| Quote (Ойра) приймає той чи інший образ в залежності від того, які ролі у суспільстві виконує! Ябсолютно згоден. Це і є почуття стилю і міри.
|
|
| |
Ойра | Дата: Четвер, 08.05.2008, 13:17 | Повідомлення # 38 |
| Quote (Доцент) Ябсолютно згоден. Це і є почуття стилю і міри. Нарешті хоч у чомусь та погодився!
|
|
| |
marty | Дата: Четвер, 08.05.2008, 18:42 | Повідомлення # 39 |
Лейтенант
Репутація: 0 []
| Хоч хтось з вас писав слова назразок "пирсинг" або "фото пирсинга " у гуглі і переглядав ті фото? Коли ти дивишся на людину і не розумієш чи вона подушечка для голок(в прямому сенсі цього виразу ), чи що? Поясніть це хіба нормально? А що буде через 30 років, ходити потом як друшляк?
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 15:01 | Повідомлення # 40 |
| Quote (marty) Поясніть це хіба нормально? А що буде через 30 років, ходити потом як друшляк? Це однозначно, ненормально!
|
|
| |