|
Сучасні прикраси
|
|
| loki | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 22:51 | Повідомлення # 11 |
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 3 []
Статус: Відсутній
| фанатизм - це коли тільки у одному вусі 7 чи 8 дирок))) можете уявити що там далі то я реально говорю про одну свою знайому)
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 11:43 | Повідомлення # 12 |
|
Група: Видалені
| Quote (loki) фанатизм - це коли тільки у одному вусі 7 чи 8 дирок))) можете уявити що там даліто я реально говорю про одну свою знайому) Можу! Суцільний бруд!, бо то треба мати купу часу, щоб кожну дирочку продензифікувати щодня!
|
| |
| |
| loki | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 11:47 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Quote (Ойра) бо то треба мати купу часу, щоб кожну дирочку продензифікувати щодня! ну то в кого яке хобі) може їй подобається то дезинфікувати))
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 12:00 | Повідомлення # 14 |
|
| Quote (loki) ну то в кого яке хобі) може їй подобається то дезинфікувати)) Ну да! На це треба час, а коли вона нормальна людина, то на таку дурницю часу витрачати не буде, як і на татуювання та пірсінг! Інша справа, коли людині нічим більше зайнятися, то вона і шукає собі пригод. Повчилася б вона на моєму факультеті і якби їй треба було готувати по 2 семінари та ще модульні контрольні роботи і якби вона гарно вчилася, то не думаю, що у неї забагато було б часу!
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 17:15 | Повідомлення # 15 |
Полковник
Репутація: 1 []
| Quote (Ойра) Інша справа, коли людині нічим більше зайнятися, то вона і шукає собі пригод. Повчилася б вона на моєму факультеті і якби їй треба було готувати по 2 семінари та ще модульні контрольні роботи і якби вона гарно вчилася, то не думаю, що у неї забагато було б часу! А ти раніше вставай і не гуляй до пізна. Тоді і буде час на підготовку до занять.
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 17:23 | Повідомлення # 16 |
|
| Quote (ivanov) Тоді і буде час на підготовку до занять. Так ти ж сам у тому винен, що я допізна гуляю!
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 17:25 | Повідомлення # 17 |
Полковник
Репутація: 1 []
| Quote (Ойра) Так ти ж сам у тому винен, що я допізна гуляю! Я тут ні при чому, ти сама погодилась Модераторе, не відхиляйтесь від теми! 
|
| |
| |
| loki | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 19:30 | Повідомлення # 18 |
Майор
| без коментарів
Повідомлення відредаговано loki - Вівторок, 01.04.2008, 19:30 |
| |
| |
| galanet | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 23:29 | Повідомлення # 19 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Ойра, будеш бита До таких прикрас, як пірсінг відношусь з терпінням. Хоча в юності колись була думка проколоти вухо для другої сережки (подруга носила і мені самій захотілось). Чесно признаюсь, що не подобається зовсім пірсінг у носі. Згодна з loki, адже все повинно мати певну межу і головне без фанатизму. Проти татуювання.
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Середа, 02.04.2008, 14:06 | Повідомлення # 20 |
|
| Quote (ivanov) Я тут ні при чому, ти сама погодилась Quote (galanet) Згодна з loki, адже все повинно мати певну межу і головне без фанатизму. Головне встановити межу, бо в кожного вона своя!
|
| |
| |