|
Здоров"я і комп"ютер
|
|
| andrei | Дата: Субота, 22.03.2008, 11:00 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Дозування робочого часу за комп"ютером та часу, який необхідний для відновлення та відпочинку. Маєте інформацію - поділіться.
|
| |
| |
| Iskrina | Дата: Субота, 22.03.2008, 11:30 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| При любій концентрації зору протягом тривалого часу є шкідливо. Навіть дивлячись на кохану людину. Тому потрібно робити перерви. Просто відвести на 2 хвилини погляд від монітора, буде достатньо для послідуючих 10 хв. роботи.
|
| |
| |
| problem | Дата: Субота, 22.03.2008, 12:27 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Quote (andrei) Дозування робочого часу за комп"ютером та часу, який необхідний для відновлення та відпочинку. Маєте інформацію - поділіться. Підручники з інформатики для загальноосвітніх шкіл
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Субота, 29.03.2008, 19:21 | Повідомлення # 4 |
|
Група: Видалені
| Quote (Iskrina) При любій концентрації зору протягом тривалого часу є шкідливо. Навіть дивлячись на кохану людину. Я категорично проти! На кохану людину можна дивитися без шкоди для здоров"я!
|
| |
| |
| oleg | Дата: Субота, 12.04.2008, 23:13 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
Група: Модератори
| Під час роботи комп`ютера екран дисплея є джерелом електромагнітного випромінювання (на основі електронно-променевої трубки), яке руйнує зір, викликає втому, знижує працездатність. Через це треба, щоб очі користувача знаходилися на відстані 60 - 70 см від екрана, а безперервна робота за комп`ютером тривала не більше 25 хв. для дітей та 40 – 45 хв. для дорослих. Техніка безпеки роботи на ПК
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Четвер, 17.04.2008, 13:40 | Повідомлення # 6 |
|
| oleg, який же ти розумний! Та все залежить від монітора! Скоро будуть такі монітори, що дивитися на них буде, наче у вікно надвір і тоді ніщо не буде шкодити здоров"ю!
|
| |
| |
| Clubultra | Дата: Середа, 23.04.2008, 21:03 | Повідомлення # 7 |
|
Рядовий
Репутація: 0 []
| Я важаю, що комп'ютер розвиває особистість, але захоплюватись не потрібно!!!
|
| |
| |
| student11 | Дата: Четвер, 24.04.2008, 10:22 | Повідомлення # 8 |
|
Рядовий
| я вважаю, що компютер шкідливий для зору
|
| |
| |
| BogusTV | Дата: Четвер, 24.04.2008, 11:15 | Повідомлення # 9 |
|
Рядовий
| Компютер шкідливий для психіки неповнолітніх, які через нього отримують негативну інформацію з глобальної мережі Інтернет.
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Четвер, 24.04.2008, 14:53 | Повідомлення # 10 |
|
| Quote (BogusTV) Компютер шкідливий для психіки неповнолітніх, які через нього отримують негативну інформацію з глобальної мережі Інтернет Для цього потрібно, щоб дорослі контролювали, на які сайти заходять їх діти і не дозволяли використовувати комп"ютер без навчальних цілей!
|
| |
| |