|
Чи допоможуть супер легкі сигарети кинути палити?
|
|
| galanet | Дата: Неділя, 23.11.2008, 22:24 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
Статус: Відсутній
| Дуже поширеною є думка про те, що якщо палити супер легкі сигарети, то так можна швидше кинути цю погану звичку. Крім того, супер легкі сигарети наносять менше шкоди організму. Quote Самые легкие сигареты - самые вредные. При курении легкой сигареты организм чувствует сбя обманутым и заставляет затягиваться глубже и чаще. В итоге получается, что доза смол и никотина выше, чем при курении обычных сигарет - это доказанный факт. "Легкие" сигареты - просто рекламный трюк, к сожалению. А як Ви гадаєте?
|
| |
| |
| Лисичка | Дата: Неділя, 23.11.2008, 23:00 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 2 []
| Я не спец по супер легким сигаретам, але скажу одне напевне, що воняють вони однаково.
|
| |
| |
| крапочка | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 00:55 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
| це зло і не важливо яка в нього назва супер легка чи супер важка я так вважаю , а представляти для огляду якісь посилання не знаю, це напевно не те, адже кожен сам для себе вирішує що робити, а писати можуть багато різного
|
| |
| |
| Один | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 09:35 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Репутація: 0 []
| Легкі сигарети допоможуть кинути палити, коли їх разом з важкими сигаретами закинути чим подальше
|
| |
| |
| oleg | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 11:09 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
| Заядлим курцям навряд чи що допоможе. Скільки маю друзів - ще жоден не кинув курити. Одні не хочуть, інші кажуть, я можу кинути, але мені подобається курити. Інші хочуть кинути, але все марно - ні жуйки, ні насіння, ні суперлегкі сигарети не допомагають. А може сили волі не має.
|
| |
| |
| Тупой | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 15:54 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
Репутація: 1 []
| А поможет ли наркоману "спрыгнуть с иглы" переход с более сильных наркотиков на более легкие? АБО А поможет ли алкоголику "завязать" переход с водки на вино?
|
| |
| |
| Хто | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 15:58 | Повідомлення # 7 |
|
Рядовий
| ...Чи допоможуть супер легкі сигарети кинути палити? (Хто дасть відповідь?)... я дам відповідь моя відповідь - "Ні"
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 17:09 | Повідомлення # 8 |
|
Група: Видалені
| Quote (Тупой) А поможет ли алкоголику "завязать" переход с водки на вино? Обов"язково допоможе! Кількість літрів спожитого вина збільшиться і, можливо, ресурси вина вичерпаються, тоді не буде чого пити і таким чином людина вилікується. От і все вирішення проблеми!
|
| |
| |
| Kopytko_Katya_ | Дата: Четвер, 27.11.2008, 16:09 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ні не допоможуть, вони ще більш шкідливі за прості сигарети!
|
| |
| |
| Один | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 09:55 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Допоможуть, як мертвому кадило
|
| |
| |