|
Теніс
|
|
| серж | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 15:36 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| Настільний теніс - це дуже хороший вид спорту. Він розвиває різкість рухів.
|
| |
| |
| galanet | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:52 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Quote (серж) Настільний теніс - це дуже хороший вид спорту. Він розвиває різкість рухів. А де в нас в університеті можна себе зайняти цим видом спорту? Адже мати вдома настільний теніс зовсім необов'язково? 
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 14:47 | Повідомлення # 3 |
|
Група: Видалені
| Quote (серж) Настільний теніс - це дуже хороший вид спорту. Він розвиває різкість рухів. Хіба тільки це? Можна різко бити по м"ячу, але не влучно! Думаю, що розвиває м"язеву систему і точність рухів! 
|
| |
| |
| oleg | Дата: Четвер, 27.03.2008, 19:06 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
| Quote (Ойра) Думаю, що розвиває м"язеву систему і точність рухів! Це вже дивлячись з якою метою грати в настільний теніс. Хтось має на меті розвити різкість рухів, а комусь потрібно розвити точність, а хтось вбиває двох зайців одночасно.
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Субота, 29.03.2008, 09:16 | Повідомлення # 5 |
|
| Quote (oleg) Це вже дивлячись з якою метою грати в настільний теніс. Хтось має на меті розвити різкість рухів, а комусь потрібно розвити точність, а хтось вбиває двох зайців одночасно. А ти яким видом спорту займаєшся? Може стріляєш?
|
| |
| |
| galanet | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 23:53 | Повідомлення # 6 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Нагадую, що розмовляємо про теніс. Може хтось підкине відомих тенісистів?
|
| |
| |
| Ленка16 | Дата: Середа, 02.04.2008, 13:36 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
| теніс це вид спорту, в якому в першу чергу розвивається координація рухів і з його допомогою розвиваються м"язи рук, це класно. спробуй і ти не пожалкуєш.
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Середа, 02.04.2008, 13:52 | Повідомлення # 8 |
|
| Quote (Ленка16) теніс це вид спорту, в якому в першу чергу розвивається координація рухів і з його допомогою розвиваються м"язи рук, це класно. спробуй і ти не пожалкуєш. а для чого мені накачувати м"язи рук?
|
| |
| |
| oleg | Дата: Середа, 02.04.2008, 14:31 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
| Quote (Ойра) а для чого мені накачувати м"язи рук? Щоб свого хлопця могла на руки взяти
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Середа, 02.04.2008, 16:44 | Повідомлення # 10 |
|
| Quote (oleg) Щоб свого хлопця могла на руки взяти Найпростіше брати хлопця в руки ніжно і лагідно, а "вигравати" м'язами зовсім і необов"язково
|
| |
| |