Колір і настрій. А ви в це вірите?
|
|
Ойра | Дата: Неділя, 05.10.2008, 13:50 | Повідомлення # 11 |
Група: Видалені
| Quote (galanet) Блідо-зелений колір із зеленими листочками. Ніби як на дні озера, залитого сонячним промінням... Вірю... але щоб опинитися на дні озера і спокійно там лежати, треба втопитися. Збираєшся втопитися, чи що? У мене якраз дуже спокійні кольори у спальні, але цієї ночі взагалі не могла заснути, а коли заснула, то одні кошмари і снилися. Правда, коли спиш, то кольорів взагалі не бачиш. Хіба що навчитися спати з відкритими очима і при включеній лампочці.
|
|
| |
galanet | Дата: Неділя, 05.10.2008, 14:04 | Повідомлення # 12 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
Статус: Відсутній
| Quote (Ойра) Збираєшся втопитися, чи що? Не дочекаєтесь Та і уважно читай мої повідомлення, я не збираюсь опинятись на дні озера, а кажу, що там красиво і що можна таку ілюзію зробити в себе в кімнаті
|
|
| |
Ойра | Дата: Неділя, 05.10.2008, 14:13 | Повідомлення # 13 |
| Quote (galanet) Та і уважно читай мої повідомлення, я не збираюсь опинятись на дні озера, а кажу, що там красиво і що можна таку ілюзію зробити в себе в кімнаті ну да! Тільки при цьому не слід забувати, що грайливі і сонячні кольори ілюзій дуже часто розбиваються об темні і сірі кольри реалій
|
|
| |
oleg | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 17:49 | Повідомлення # 14 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
| А мій улюблений колір - чорний, що це значить? Га?
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 13:20 | Повідомлення # 15 |
| Quote (oleg) А мій улюблений колір - чорний, що це значить? Га? Тебе відлякує і жахає чорний колір костюма на весіллі Постарайся асоціювати весільний костюм з якимось іншим кольором
|
|
| |
пчьолка | Дата: Середа, 08.10.2008, 15:26 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
| кажуть шо чорний кол1р у спальн1 гарно впливаэ на сон.недаремно вдягають так1 чорн1 пов*язки(незнаю як вони називаються) на оч1.нещодавно перев1рила на соб1. д1йсно сон краще стаэ 1 навколишн1х подразник1в нема. наприклад я сплю коло в1кна 1 мен1 луна св1тить в оч1.через то я часто прокидаюсь.
|
|
| |
ivanov | Дата: Середа, 08.10.2008, 15:36 | Повідомлення # 17 |
Полковник
| А як впливає на хлопців колір одежі дівчини?
|
|
| |
ivanov | Дата: Середа, 08.10.2008, 15:38 | Повідомлення # 18 |
Полковник
| Quote (Ойра) Тільки при цьому не слід забувати, що грайливі і сонячні кольори ілюзій дуже часто розбиваються об темні і сірі кольри реалій Ойра, поменше треба в інеті сидіти 
Повідомлення відредаговано ivanov - Середа, 08.10.2008, 15:39 |
|
| |
Ойра | Дата: Середа, 08.10.2008, 17:04 | Повідомлення # 19 |
| Quote (ivanov) Ойра, поменше треба в інеті сидіти Я б з радістю, тільки з ким же мені сидіти в реалі? А в Інеті я можу собі створити ілюзію...ілюзію, зіткану з сонячних променів і вмитої дощем веселки... Якби ж тільки такі кольори були в реальному житті...
|
|
| |
olja-90 | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 14:04 | Повідомлення # 20 |
Сержант
Репутація: 0 []
| Можливо,колись і вірила... А зараз ні!
|
|
| |