Життя
|
|
|
|
морри | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 14:03 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| подумайте, і дайте відповідь на запитання...
|
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 10.05.2008, 08:34 | Повідомлення # 2 |
Група: Видалені
| Жити взагалі дуже цікаво, тому що кожен день приносить якісь несподіванки. Жоден день не схожий на інший і коли я вранці прокидаюся, то завжди думаю, а яким буде сьогоднішній день? Наче все наперед знаю: заняття, спілкування з друзями, але ж кожного разу все відбувається по-різному і скільки ще всього у житті на мене чекає, тому мені цікаво жити!
|
|
| |
ivanov | Дата: Субота, 10.05.2008, 14:57 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Репутація: 1 []
| Нагадує тему про смисл життя. Я проголосував за перший варіант - гра. Чому? Ну бо це дійсно так...
|
|
| |
marty | Дата: Неділя, 11.05.2008, 22:12 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| що для вас - життя? Життя - це можливість пограти у гру, пережити страждання і муки, відчути радість, відкрити для себе щось дуже цікаве, задуматись про те, що життя може бути химерним і не зрозумілим, зрозуміти, сказати собі: "я не знаю відповідь на питання, що таке життя?" і відкрити для себе, що життя приносить нам щось нове.
|
|
| |
ivanov | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 00:26 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Репутація: 1 []
| Quote (marty) Життя - це можливість пограти у гру, пережити страждання і муки, відчути радість, відкрити для себе щось дуже цікаве, задуматись про те, що життя може бути химерним і не зрозумілим, зрозуміти, сказати собі: "я не знаю відповідь на питання, що таке життя?" і відкрити для себе, що життя приносить нам щось нове. Прикольно підмічено... Це дійсно так... Встати вранці на роботу, випити кави, піти на роботу, прийти, повечеряти, зайти на форум і лягти спати - це життя.
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 13:21 | Повідомлення # 6 |
Група: Видалені
| Quote (ivanov) Встати вранці на роботу, випити кави, піти на роботу, прийти, повечеряти, зайти на форум і лягти спати - це життя. Це нудна, сіра буденність! Існування, а не життя! Quote (marty) Життя - це можливість пограти у гру, пережити страждання і муки, відчути радість, відкрити для себе щось дуже цікаве, задуматись про те, що життя може бути химерним і не зрозумілим, зрозуміти, сказати собі: "я не знаю відповідь на питання, що таке життя?" і відкрити для себе, що життя приносить нам щось нове. З усім погоджуюся, але мені здається, що життя - це не гра, бо гру можна переграти, а життя вже не можна
|
|
| |
Rusalka | Дата: Понеділок, 19.05.2008, 12:22 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Життя - це завжди радість. Іноді, звичайно, буває і сумно, але з будь-якої ситуації є вихід.
|
|
| |