| mrcFOT2O | Дата: Понеділок, 20.07.2026, 19:04 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| Я завжди чистив зуби двічі на день і вважав, що моя гігієна рота на високому рівні. Але регулярна професійна чистка показала мені, як я помилявся. Навіть при щоденному догляді в важкодоступних місцях накопичується наліт, який стає причиною карієсу і неприємного запаху. Останній візит до гігієніста перевернув моє уявлення про чистоту. Замість болючого "соскоблювання" каменю, яке я пам'ятав із минулого, використовували сучасний апарат. Він працює з потоком води та дрібним порошком, який вичищає найглибші кишені ясен без пошкодження емалі. Після процедури у мене було відчуття, що зуби "дихають". Я відчув різницю в гладкості одразу після сеансу. Але що головніше — мені детально пояснили, на які ділянки звертати увагу при домашньому чищенні, і навіть перевірили, чи правильно я тримаю щітку. Через тиждень мій ясна перестали кровоточити, а колір емалі став світлішим. Думаю, відвідувати гігієніста раз на півроку — це найрозумніша інвестиція в збереження своїх власних зубів на роки вперед. Додаткові відомості: https://www.veksel.com.ua/koly-ta....a-zubiv .
|
| |
| |