| mrcFOT2O | Дата: Понеділок, 20.07.2026, 19:02 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| Я завжди вважав себе людиною з міцними нервами, поки не зіткнувся з ситуацією, коли потрібно видалити зуб мудрості. Згадуючи старі страшилки про "щипці" та "молотки", я відкладав похід до останнього. Але виявилося, що зараз навіть складне хірургічне втручання виглядає зовсім інакше. Лікар показав мені на моніторі комп'ютерну томографію з точними координатами нервів та судин. Потім ми обговорили план операції в режимі 3D моделювання. Відчуття, що ти не пацієнт, а співучасник процесу. Сама процедура пройшла під мікроскопом — лікар бачив кожну дрібну структуру, тому нарізка була ювелірною. Набряк був мінімальним, а болючі відчуття знялися звичайними знеболюючими. Наступного дня я вже повернувся до звичного життя. Це як порівнювати старий кнопковий телефон і сучасний смартфон. Я зрозумів, що боятися потрібно не лікарів, а застарілих методів. А тут все зроблено для того, щоб пацієнт забув про стрес ще на етапі запису на прийом. Дізнатися більше: https://medportal.co.ua/vid-cho....i-zubiv .
|
| |
| |