Вівторок, 28.01.2025, 19:38
Освітні веб-ресурси
учителям інформатики
Головна Реєстрація Вхід
Ви - Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Ваше відношення до картинки (аватари) під ніком користувача.
Ваше відношення до аватари інших користувачів
1. Не має значення, яке зображення має аватара. [ 0 ] [0.00%]
2. Це всього лише картинка. [ 0 ] [0.00%]
3. Аватара дещо говорить про людину. [ 6 ] [85.71%]
4. Я сприймаю користувачів форуму саме так, як виглядає їх аватара. [ 0 ] [0.00%]
5. Мені важко спілкуватись з користувачем без аватари. [ 1 ] [14.29%]
Усього відповідей: 7
galanetДата: Неділя, 02.03.2008, 22:24 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
Статус: Відсутній
Деякі замітки для роздумів:

Аватара – це графічне зображення, яке відображується в профілі користувача та супроводжує ім’я (нік) користувача і всі його повідомлення на форумі. В якості аватари може бути фотографія користувача (що зустрічається дуже рідко) або будь-яка картинка. Зазвичай аватара відображає внутрішній світ людини, внутрішнє „Я”, підкреслює індивідуальність користувача і дозволяє створити перше враження про нього. Можна сказати, що аватара це своєрідна електронна душа людини.

Аватара може відображати улюбленого героя фільму або мультфільму, який чимось схожий на вас – поведінкою, зовнішністю, відношенням до життя, або ви б хотіли бути на нього схожим. Аватара може містити будь-які зображення. Ця картинка може відображати ваш внутрішній стан - хтось обирає сумну картинку, хтось – веселу, хтось – серйозну, задумливу і так далі.

Слово „аватара” (саме „аватара” згідно з його походженням) було відоме ще задовго до широкого розповсюдження комп’ютерів та Інтернету.

Історія виникнення аватари охоплена суцільною таємницею. До цього часу невідомо хто перший почав використовувати це поняття і як виникла сама ідея використання. Можна лише констатувати те, що слово „аватара” несе в собі відбиток божественності, а все, що пов’язане з Богом для людини є вічною і великою таємницею.

Слово „аватара” має давньоіндійське походження – в індійській міфології означає перетворення, перевтілення божества в різні форми земного буття. Зокрема, відомо що бог Вішна перевтілювався в земне тіло (це могли бути як тварини так і люди) з метою спасіння світу, торжества божественних законів і чеснот. Кажуть, що відомий всім Кришна був аватарою бога Вішни, крім того у останнього було ще декілька аватар (наприклад, його аватарою була черепаха). Аватари вели в повній мірі самостійне існування, але божественна суть в них була і в певній мірі проявлялась.

Так що вживання слова ”аватара” для позначення „віртуальних особистостей”, в які втілюється їх „реальний” господар - дуже точне і умісне. Отже, аватара це не просто картинка – це фактично Ваше обличчя в Інтернеті, яка характеризує вас як особистість.

Отже, запитання по темі:

Яке Ваше відношення до картинки (аватари) під ніком користувача? Чи має аватара велике значення при спілкуванні з користувачем форуму? Чи є аватара обличчям користувача в форумі? Відповіді на всі ці запитання можна залишати в цій темі. І ще б хотілося почути декілька слів про вибір вашої аватари.

problemДата: Понеділок, 03.03.2008, 12:21 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Цілком погоджуюся з тим, що аватара повинна відображати внутрішній стан людини. Я, особисто, люблю спілкуватися з людьми, які вибирають аватара, який близький мені за змістом і відображає людину врівноважену, спокійну, щиросердну та привітну lol lol lol

galanetДата: Понеділок, 03.03.2008, 14:14 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
Quote (problem)
Цілком погоджуюся з тим, що аватара повинна відображати внутрішній стан людини. Я, особисто, люблю спілкуватися з людьми, які вибирають аватара, який близький мені за змістом і відображає людину врівноважену, спокійну, щиросердну та привітну

Дякую за відповідь, problem! А як щодо Вашої аватари? Чи вона знаходиться на стадії проектування? biggrin

RomanelixДата: Понеділок, 17.03.2008, 13:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
Репутація: 0 []
Моє відношення до аватари цілком позитивне і ні в жодному разі не негативне clap . Я обрав собі зображення футболіста з м'ячем, тому що і сам являюсь футболістом.

dyachokyura08Дата: Понеділок, 17.03.2008, 13:58 | Повідомлення # 5
Рядовий
Аватар частково може відображати характер людини clap

polishukbogДата: Понеділок, 17.03.2008, 13:59 | Повідомлення # 6
Рядовий
Я погоджуюсь, з тим що аватара потрібна у спілкуванні. clap

PidrushnyakДата: Понеділок, 17.03.2008, 14:00 | Повідомлення # 7
Рядовий

tulumanswДата: Понеділок, 17.03.2008, 14:01 | Повідомлення # 8
Рядовий
Так! Я погоджуюсь з тим, що "аватара" потрібна у спілкуванні. Не знаючи людину можна уявити її по "аватарі". yes

ОйраДата: П'ятниця, 21.03.2008, 16:25 | Повідомлення # 9
Група: Видалені

Quote (tulumansw)

Ну і де твоя аватара? dont_know
Quote (polishukbog)
Я погоджуюсь, з тим що аватара потрібна у спілкуванні.

Я хочу з тобою спілкуватися, де твоя аватара? :(
Quote (tulumansw)
Так! Я погоджуюсь з тим, що "аватара" потрібна у спілкуванні. Не знаючи людину можна уявити її по "аватарі".

Я теж тебе хочу уявити! Постав аватару! ah

ivanovДата: Вівторок, 25.03.2008, 13:58 | Повідомлення # 10
Полковник
Репутація: 1 []
Я вибрав аватару, бо вона мені сподобалась, але вона не відображає мій внутрішній світ. Тобто, моя аватара це просто картинка, яка мені сподобалась. by

• Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Використовуються технології uCoz

Пишу українською