Теми та описи сайтів, створених у Publisher 2003
|
|
lyudatanya2008 | Дата: Середа, 19.11.2008, 13:59 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| Василь Стус. Сайт створений з метою поглибленого вивчення його життя ітворчості. Він буде мати такі розділи: життєвий шлях. творчий шлях. громадська діяльність.
|
|
| |
Yulia19902008 | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 12:31 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Руська Трійця. Присвячений діячам які ввели новаторство в українську літературу. Міститиме розділи: 1.Історія створення організації. 2.Її представники. 3.Діяльність "Руської Трійці".
|
|
| |
olja-90 | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 13:47 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Життєвий і творчий щлях Андрія Малишка Розділи : 1.Життєвий шлях поета. 2.Творчий шлях. 3.Пісні,які стали народними.
|
|
| |
50ctgirl | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 13:50 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| Ну нарешті хтось вирішив присвятити сайт Лесі Українці! Дуже цікава особа, і надзвичайно грандіозна поетеса! Чекаю на створення ...
|
|
| |
irusik_ledi | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 14:45 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
Репутація: 1 []
| Я буду писати про Тодося Осьмачку,його життєвий і творчий шлях.Обрала саме цього письменника,тому що він мій земляк,і мені б хотілося розплвісти про нього більше! Обов"язкові розділи сайту будуть такі: 1.Головна сторінка 2.Біографія 3.Веб-ресурси 4.Автор сайту Крім цього можуть бути такі розділи: Творчість письменника Деякі поезії
|
|
| |
Юляся | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 14:46 | Повідомлення # 16 |
Рядовий
| На цій сторінці ви зможете знайти багату інформацію про Євгена Гребінку. Якщо ви не знаєте біографії та творчості письменника, - ласкаво просимо зайти на сторінку Юлії Новак, і я впевнена, що ви зможете почерпнути щось корисне для себе. Обов'язкові розділи сайту: "Головна сторінка", "Біографія та творчість", "Веб-ресурси", "Автор сайту". Крім того планую зробити ще такі: "Фотогалерея Євгена Гребінки" та "Твори для ознайомлення".
|
|
| |
olga_petinova | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 14:46 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| На цій сторінці можна буде побачити цікаві та головні відомості із життєвого та творчого шляху письменниці.Якщо ви людина ,яка цікавиться українською мовою та літературою,то це саме для вас.Заходьте і знайомтесь на влесній сторінці Петінової Ольги
|
|
| |
Alyonchik1003 | Дата: П'ятниця, 21.11.2008, 14:51 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Цей сайт буде присвячено біографії одному з найкращих письменників нової української літератури Григорія Квітки - Основ'яненка
|
|
| |
ТанюшкаБ | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 11:03 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Іван Драч. Життєвий та творчий шлях. Аналіз творів письменника. Місце письменника в українській літературі.
|
|
| |
ljuba2008 | Дата: Четвер, 27.11.2008, 15:05 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Що я знаю про Павла Тичину? На мою думку Павло Тичина видатний украінський письменник. Мене цікавлять такі моменти: 1.Біографія 2.Творчість 3.Внесок в літературу
|
|
| |