Хто зазвичай є ініціатором впровадження ІКТ?
|
|
oleksandr | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 09:10 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| Я вважаю, що ініціаторами впровадження ІКТ в освіту є вчителі. А яка ваша думка?
|
|
| |
oleg | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 13:20 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
| Зазвичай ініціаторами є прогресивні люди. А якщо впровадження стосується освіти, то звісно, що вчителі, а також всі інші люди, які так чи інакше пов"язані з освітою.
|
|
| |
Лисичка | Дата: Понеділок, 21.07.2008, 22:38 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
Репутація: 2 []
| Творчі люди, а ними можуть бути як вчителі, так і учні, так і викладачі, студенти.
|
|
| |
ivanov | Дата: Вівторок, 06.10.2009, 08:24 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Репутація: 1 []
| Студенти!!! Якби всі пари проходили в комп'ютерному класі, думаю ніхто б не заперечував. А так і можна робити - і математика, і фізика, і біологія - всюди можна застосувати ІКТ.
|
|
| |
sashokmen | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:46 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Quote (ivanov) Студенти!!! Якби всі пари проходили в комп'ютерному класі, думаю ніхто б не заперечував. А так і можна робити - і математика, і фізика, і біологія - всюди можна застосувати ІКТ.
Погоджуюсь!
|
|
| |
ToWk@ | Дата: П'ятниця, 30.11.2012, 21:43 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Quote (sashokmen) Quote (ivanov) Студенти!!! Якби всі пари проходили в комп'ютерному класі, думаю ніхто б не заперечував. А так і можна робити - і математика, і фізика, і біологія - всюди можна застосувати ІКТ.
Погоджуюсь!
Погоджуюсь з вами! ІКТ може обслуговувати більшість предметів! Дає, таке собі, "враження наочності", у викладанні!!
|
|
| |