|
Вибір люстри в вітальню
|
|
| Amogus | Дата: Субота, 11.10.2025, 12:35 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| Привіт усім! Хто недавно замовляв світильники? Ми робимо ремонт у квартирі, потрібна гарна люстра у вітальню, і я вже заплутався в тому асортименті... Хочеться щось сучасне, але щоб і світла було достатньо, бо кімната не маленька. На що Ви звертали увагу, коли купували освітлення в дім? Чи є якісь перевірені бренди або сайти, де гарний вибір?
Повідомлення відредаговано Amogus - Субота, 11.10.2025, 12:36 |
| |
| |
| Котун | Дата: Субота, 11.10.2025, 12:39 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я буквально тиждень тому завершив цю епопею з вибором. Раджу не переплачувати за надто розкручені марки, краще зосередитись на якості матеріалів і типі освітлення. Я для себе відкрив бренд Nowodvorski. У них стильний мінімалізм, і що важливо – багато моделей з LED-модулями, що дуже економно. Асортимент достатній, можна вибрати по дизайну, розміру і навіть за типом патрона. Якщо конкретно шукаєш, де купити люстру в залу чи вітальню, ось тут подивись https://nowodvorski.ua/lyustri....d-modul
Повідомлення відредаговано Котун - Субота, 11.10.2025, 12:39 |
| |
| |
| Amogus | Дата: Субота, 11.10.2025, 12:42 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| О, дякую за конкретну підказку! LED-модулі – це дійсно розумне рішення, якраз те, що потрібно. Подивився сайт, вражає, скільки всього є. Особливо сподобалися підвісні світильники. Супер, що поділилися досвідом!
|
| |
| |