|
Критика цікавих висловів та афоризмів
|
|
| galanet | Дата: Понеділок, 08.06.2009, 22:21 | Повідомлення # 11 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
Статус: Відсутній
| Quote (крапочка) всі лаври і так дістаються тільки тим хто тим мясом керує І їх називають героями...
|
| |
| |
|
| Доцент | Дата: Вівторок, 09.06.2009, 19:48 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 3 []
| Quote (galanet) "Єдиний спосіб полюбити щось – навіяти собі, що це можливо втратити" Не повністю згідний, але для когось це напевно підходить. У мене це чомусь викликає негативні асоціації на кшалт "треба себе заставити". Доросла і освідчена людина розуміє - що потрібно зробити, а що можна замінити іншим. У житті так багато цікавого. 
|
| |
| |
| galanet | Дата: Вівторок, 09.06.2009, 22:06 | Повідомлення # 14 |
Admin
| Quote (Доцент) А справіжні герої потихеньку роблять свою справу. От як galanet, міліметр за міліметром збільшує україномовну територію в ІНТЕРНЕТІ. Ну це не варто називати героїзмом, хоча не буду приховувати - мені приємно було читати Ваші слова. Просто мені подобається робити те, що я роблю, а якщо помічають результати моєї праці, то приємно вдвічі!
|
| |
| |
| galanet | Дата: Вівторок, 09.06.2009, 22:20 | Повідомлення # 15 |
Admin
| Quote (Доцент) Не повністю згідний, але для когось це напевно підходить. В деяких випадках це може підійти будь-кому, питання тільки в тому чи у всіх такі випадки були. Quote (Доцент) У мене це чомусь викликає негативні асоціації на кшалт "треба себе заставити". Є такі буденні речі в житті, коли постійно потрібно себе заставляти і це приносить іноді дуже велику користь, наприклад, вимити посуд, прибрати квартиру, підготуватись до занять і т.д. Тому заставляти себе щось робити не є поганим, а тим більше якщо це приносить користь. А уявіть собі, що Вам ну просто вкрай щось потрібно полюбити. Наприклад, полюбити готуватись до занять. Уявіть, що Ви втратили можливість підготуватись до занять. Причини можуть бути різні - не працює комп'ютер, шум в квартирі, нестача матеріалів і т.д. Чи полюбите Ви готуватись до занять, маючи для цього всі умови? На мою думку, з висловом доцільно погоджуватись.
|
| |
| |
| Доцент | Дата: Середа, 10.06.2009, 08:12 | Повідомлення # 16 |
Лейтенант
Репутація: 3 []
| Quote (galanet) вимити посуд, прибрати квартиру, Ці речі я роблю, тому що ПОВИНЕН робити і зовсім я їх не люблю. Якщо таким чином гвалтувати себе все життя, тоді для чого жити і так мучитись. Від життя треба отримувати задоволення. Інша справа, що треба вміти контролювати емоції.
|
| |
| |
| galanet | Дата: Середа, 10.06.2009, 08:52 | Повідомлення # 17 |
Admin
| Quote (Доцент) Якщо таким чином гвалтувати себе все життя, тоді для чого жити і так мучитись. Ну чому все життя? Достатньо один раз подумати "Як добре мити посуд, коли він в тебе є. А могло б і не бути". Одразу полюбите.
|
| |
| |
| ivanov | Дата: П'ятниця, 19.06.2009, 20:26 | Повідомлення # 18 |
Полковник
Репутація: 1 []
| Quote (galanet) Єдиний спосіб полюбити щось – навіяти собі, що це можливо втратити Як я можу полюбити викладача, який не ставить мені залік???
|
| |
| |
| Дон-Жуан | Дата: Четвер, 25.06.2009, 07:58 | Повідомлення # 19 |
Лейтенант
Репутація: 2 []
| Quote (ivanov) Як я можу полюбити викладача, який не ставить мені залік??? Але ж не розстрілює, а дає шанс вивчити. Отже, говоримо самі собі "він хоче, щоб я краще знав і в майбутньому отримав кращу роботу - він дбає про мене і я його ЛЮБЛЮ". :)))))))))))))))))))
|
| |
| |
| Лисичка | Дата: Вівторок, 30.06.2009, 17:49 | Повідомлення # 20 |
Підполковник
Репутація: 2 []
| Quote (ivanov) Як я можу полюбити викладача, який не ставить мені залік??? Макс, уяви, що викладача усунули від приймання заліку і ти будеш його здавати у присутності комісії з 3, ні з 5, а ще краще з 10 викладачів. При цьому, кожен викладач дуже добре орієнтується у навчальному матеріалі, який ти здаєш і має змогу задати тобі мінімум 5 запитань, на які ти маєш дати правильну відповідь. Хиба не допускається. Любов до викладача з'явиться одразу після перших 3 запитань, а може й раніше.
|
| |
| |