|
Спорт (Дзюдо)
|
|
| ivanov | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 15:37 | Повідомлення # 11 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Quote (Ойра) Ну думаю не тільки дзюдо! Цікаво, ти знаєш ще й інші види спорту?
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 12:17 | Повідомлення # 12 |
|
Група: Видалені
| Quote (ivanov) Цікаво, ти знаєш ще й інші види спорту? Я взагалі всебічно і гармонійно розвинена особистість! Невже ти не помітив? Може порекомендуєш якісь гарні види спорту, щоб не мускулатуру розвивали, а чарівність і привабливість?
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 17:05 | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Quote (Ойра) Може порекомендуєш якісь гарні види спорту, щоб не мускулатуру розвивали, а чарівність і привабливість? А тобі не вистачає саме чарівності і привабливості? Вранці - зарядка 10 хв, похід до універу (при чому похід, а не поїзд на маршрутці), веселий настрій, завжди посмішка на устах і чарівність забезпечена. А уяви собі - прокидається - голова болить, насилу повзе до універа, на парах не уважна, на перерві дується, бурчить. Що тут чарівного? Але це вже інша тема для розмови. Можеш створити в спілкування 
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 17:33 | Повідомлення # 14 |
|
| Quote (ivanov) А тобі не вистачає саме чарівності і привабливості? От через те і не хочу псувати свою чарівність чоловічими видами спорту!
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 17:35 | Повідомлення # 15 |
Полковник
| Quote (Ойра) От через те і не хочу псувати свою чарівність чоловічими видами спорту! Хто тобі сказав, що Дзюдо - це чоловічий вид спорту? Чарівна Ойра, чому ти мені завжди заперечуєш?
|
| |
| |
| galanet | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 23:51 | Повідомлення # 16 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Хочу випередити відповідь Ойри і сказати, що Дзюдо це не чоловічий вид спорту і ним займаються як жінки так і чоловіки. При чому, це не впливає на чарівність і ніжність перших, тобто дівчат. Будь-який вид спорту лише загартовує і зміцнює здоров"я.
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Середа, 02.04.2008, 13:58 | Повідомлення # 17 |
|
| Quote (galanet) При чому, це не впливає на чарівність і ніжність перших, тобто дівчат. Будь-який вид спорту лише загартовує і зміцнює здоров"я. Хотілося б переконатися на Вашому прикладі Quote (ivanov) Чарівна Ойра, чому ти мені завжди заперечуєш? Де ж це ти таке бачив, щоб дівчина зразу погоджувалася з хлопцем?
|
| |
| |
| oleg | Дата: Середа, 02.04.2008, 14:26 | Повідомлення # 18 |
Підполковник
Група: Модератори
| Quote (ivanov) Вранці - зарядка 10 хв, похід до універу (при чому похід, а не поїзд на маршрутці), веселий настрій, завжди посмішка на устах і чарівність забезпечена. А уяви собі - прокидається - голова болить, насилу повзе до універа, на парах не уважна, на перерві дується, бурчить. Що тут чарівного? Уявив - це ніби дві протилежності - красива і щаслива, надута і страшна.
|
| |
| |
| galanet | Дата: Четвер, 03.04.2008, 14:44 | Повідомлення # 19 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Quote (Ойра) Хотілося б переконатися на Вашому прикладі Нажаль, я спортом не займаюсь Виправдання: не вистачає часу
|
| |
| |
| loki | Дата: Четвер, 03.04.2008, 14:51 | Повідомлення # 20 |
Майор
Репутація: 3 []
| Quote (galanet) Нажаль, я спортом не займаюсь аяяй))) бігай побільше)
|
| |
| |