Студентське життя
|
|
крапочка | Дата: Субота, 22.11.2008, 16:13 | Повідомлення # 21 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
| 50ctgirl, практичні навички - найкраще в навчанні )))) що з того, якщо в тебе буде тільки голі знання теорії ?)
|
|
| |
Один | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 09:49 | Повідомлення # 22 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
| Вчітеся, брати мої, думайте, читайте... /скрита погроза/
|
|
| |
Дон-Жуан | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 12:21 | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
| Quote (50ctgirl) 6 пар в день, 5 з яких - практичні! Це однозначне порушення "Положенна про організацію навчального процесу", згідно якого сумарне тижневе навантаження студента має становити не більше 54 години, з яких 30 аудиторне, а 24 самостійна робота. Неважко підрахувати 30:5(днів)=6 годин в день= 3 пари в день. Де студентська профспілка ?
Повідомлення відредаговано Дон-Жуан - Понеділок, 24.11.2008, 15:43 |
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 17:20 | Повідомлення # 24 |
Група: Видалені
| Quote (Дон-Жуан) Де студентська профспілка ? А студентська профспілка теж вчиться і хоче мати гарні оцінки і не хоче конфліктувати з керівництвом
|
|
| |
Кошеня | Дата: Субота, 29.11.2008, 19:13 | Повідомлення # 25 |
Майор
| Quote (Один) Вчітеся, брати мої, думайте, читайте... /скрита погроза/ Якщо ти думаєш, що вивчився і вільний, то не треба так бути впевненим у собі - життя вічно чомусь вчить, а ми вічні студенти у життя... /скрита погроза/
|
|
| |
Один | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 12:17 | Повідомлення # 26 |
Лейтенант
| Quote (Кошеня) а ми вічні студенти у життя... Навіть молоденькі дівчатка можуть чогось навчити Як я можу проти такого факту заперечувати?
|
|
| |
Кошеня | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 20:37 | Повідомлення # 27 |
Майор
| Quote (Ойра) А студентська профспілка теж вчиться і хоче мати гарні оцінки і не хоче конфліктувати з керівництвом Так... проти керівництва не попреш . Але якщо всі піднімуть це питання, то можна, я думаю чогось добитись (але не чіпайте студенську профспілку - їм і так за всі студенські витівки влітає) Quote (50ctgirl) Скажіть, а як вам таке навчання - 6 пар в день, 5 з яких - практичні! Ой... щось багато. Співчуваю. Я цього не розумію... що можна впихнути в голову бідним студентам вже на 4 парі? Про шосту я взвгалі мовчу. У нас, навідь, 3 пари в день не всі відсиджують.
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 14:14 | Повідомлення # 28 |
Група: Видалені
| Quote (Кошеня) У нас, навідь, 3 пари в день не всі відсиджують. Підкажіть адресу Вашого вузу для обміну досвідом
|
|
| |
Кошеня | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 17:04 | Повідомлення # 29 |
Майор
| Quote (Ойра) Підкажіть адресу Вашого вузу для обміну досвідом м. Дніпропетровськ, вул. Клари Цеткін... 
|
|
| |
Один | Дата: Четвер, 04.12.2008, 18:41 | Повідомлення # 30 |
Лейтенант
| Quote (Кошеня) м. Дніпропетровськ, вул. Клари Цеткін... Ех! А я в Софіївці шукаю! Отаке воно студентське життя! Вірити студенткам не можна! Дурять вони нашого брата. Ох, як дурять!
|
|
| |