|
Без кохання нікуди...
|
|
| Один | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 09:45 | Повідомлення # 31 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
| Quote (Кошеня) бо ж не втримаєш ні яким штампом людини, яка тебе не кохає... Звичайно, не втримаєш, коли вона знаходиться в роздумах: через який термін часу прийдеться розстатися
|
| |
| |
| Кошеня | Дата: Субота, 29.11.2008, 19:06 | Повідомлення # 32 |
Майор
Репутація: 2 []
| Quote (Один) Звичайно, не втримаєш, коли вона знаходиться в роздумах: через який термін часу прийдеться розстатися Ага... прийдеться. Але чомусь не виходить мирно...
|
| |
| |
| Один | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 12:20 | Повідомлення # 33 |
Лейтенант
| Quote (Кошеня) Ага... прийдеться якщо наперед знаєш, то для чого було "город" городити?
|
| |
| |
| Кошеня | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 18:42 | Повідомлення # 34 |
Майор
| А хто ж "городить"? Просто інколи важко розібратись у своїх почуттях (навідь, не важливо кому, хлопцю чи дівчині. Я це ще можу зрозуміти). Але як же пояснити людині, що кохання немає, і потрібно розтатись... якщо вона твоїх слів чути ну ніяк не хоче
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 22:42 | Повідомлення # 35 |
|
Група: Видалені
| Quote (Кошеня) А хто ж "городить"? Просто інколи важко розібратись у своїх почуттях (навідь, не важливо кому, хлопцю чи дівчині. Я це ще можу зрозуміти) Якщо важко, то не треба давати надії! Спершу потрібно самому розібратися, а не "приручити", а тоді кидати! І найчастіше це роблять хлоці!
|
| |
| |
| Кошеня | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 23:31 | Повідомлення # 36 |
Майор
| Quote (Ойра) Якщо важко, то не треба давати надії! Спершу потрібно самому розібратися, а не "приручити", а тоді кидати! І найчастіше це роблять хлоці! А якщо я не "приручала"? Чим більше відштовхую - тим більше він намагається зблизитись... 
|
| |
| |
| Один | Дата: Четвер, 04.12.2008, 18:43 | Повідомлення # 37 |
Лейтенант
| Quote (Кошеня) Чим більше відштовхую - тим більше він намагається зблизитись... Як я йому співчуваю... От що то жіночі чари
|
| |
| |
| Kopytko_Katya_ | Дата: П'ятниця, 05.12.2008, 15:29 | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| Я колись думала, що кохання на світі не існує. Але тепер знаю як я помилялася, думаю, що кожен починає так думати коли знаходить своє справжнє кохання!
|
| |
| |
| Кошеня | Дата: П'ятниця, 05.12.2008, 19:22 | Повідомлення # 39 |
Майор
| Quote (Kopytko_Katya_) Але тепер знаю як я помилялася, думаю, що кожен починає так думати коли знаходить своє справжнє кохання! То прсто в тебе був якийсь стан... ну може депресивний або просто, щось сталось, що змусило тебе так вважати. Я ще не зустріла справжнього кохання, але знаю, що воно мене зустріне з відкритими обіймами 
|
| |
| |
| Один | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 18:59 | Повідомлення # 40 |
Лейтенант
| Quote (Кошеня) що воно мене зустріне з відкритими обіймами воно постукається
|
| |
| |