Ідеальна дівчина, яка вона?
|
|
|
|
крапочка | Дата: Субота, 22.11.2008, 16:19 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
| Quote (Ойра) з якою метою зустрічаються. от в цьому і є вся суть 
|
|
| |
Тупой | Дата: Субота, 22.11.2008, 21:55 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
| А че только одно качество выбирать? Как так идеальная девушка - и обладает только одним из вышеназванных качеств. Неподобство!
|
|
| |
Лисичка | Дата: Неділя, 23.11.2008, 22:57 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
Репутація: 2 []
| Звісно, що ідеальна дівчина має володіти всіма цими якостями. У голосуванні питання я поставлила трошки невірно. Я хотіла дізнатись яка якість є найголовнішою. Яка має бути дівчина для початку - красивою чи розумною чи працьовитою чи оригінальною. Що стоїть попереду всіх цих якостей? Що є найголовнішим і на що нам, дівчатам, потрібно звернути увагу в першу чергу. Прошу модера змінити запитання в голосуванні на "Яка якість повинна бути на першому місці?".
Повідомлення відредаговано Лисичка - Неділя, 23.11.2008, 22:58 |
|
| |
Один | Дата: Понеділок, 24.11.2008, 09:40 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
Репутація: 0 []
| Quote (Лисичка) Що є найголовнішим і на що нам, дівчатам, потрібно звернути увагу в першу чергу. На все треба звертати увагу! Якщо нема краси, то на розум; якщо нема розуму, то на оригінальність; якщо нема ні розуму ні оригінальності, то хоча б глибше декольте зробити і сховати криві ноги під довгу юбку
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 25.11.2008, 17:13 | Повідомлення # 15 |
Група: Видалені
| Quote (Один) сховати криві ноги під довгу юбку Для того, щоб гарне показати, а негарне сховати, теж неабиякий розум треба мати!
|
|
| |
50ctgirl | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 23:39 | Повідомлення # 16 |
Сержант
Репутація: 0 []
| Quote (крапочка) повір мені нікому не хочеться зустрічатися з пустоголовою барбі ой як я погоджуюсь!!!!!!!!!!!!
|
|
| |