Ваше відношення до картинки (аватари) під ніком користувача.
|
|
|
|
Ойра | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 18:55 | Повідомлення # 11 |
Група: Видалені
| Quote (ivanov) Тобто, моя аватара це просто картинка, яка мені сподобалась. От бач, тобі гарна картинка сподобалася, а не хто зна що!, тому можна дещо судити і про твої уподобання.
|
|
| |
oleg | Дата: Четвер, 27.03.2008, 19:28 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Для мене не має значення, яка аватарка в іншої людини.
|
|
| |
ivanov | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 16:42 | Повідомлення # 13 |
Полковник
Група: Користувачі
| Quote (Ойра) а не хто зна що А ти бачила картинки на яких зображено хто зна що?
|
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 29.03.2008, 08:37 | Повідомлення # 14 |
| Quote (ivanov) А ти бачила картинки на яких зображено хто зна що? Та звісно! Таке зображено, що і сказати соромно, не те що дивитися!
|
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 29.03.2008, 08:41 | Повідомлення # 15 |
| Quote (oleg) Для мене не має значення, яка аватарка в іншої людини. Лукавиш! Подивись на мою аватарку, подобаюсь я тобі в такому образі? А от якби там неподобство яке було, замість гарненької і чемної дівчинки?
|
|
| |
ivanov | Дата: Субота, 29.03.2008, 17:10 | Повідомлення # 16 |
Полковник
| Quote (Ойра) Та звісно! Таке зображено, що і сказати соромно, не те що дивитися! Ніхто таких аватарів на освітньому сайті не буде вибирати.
|
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 29.03.2008, 18:59 | Повідомлення # 17 |
| Quote (ivanov) Ніхто таких аватарів на освітньому сайті не буде вибирати. А я не про освітній сайт кажу, а взагалі! Яку людина вибере до вподоби аватару, то такий і її внутрішній зміст!
|
|
| |
Студентка | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 14:58 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
Репутація: 0 []
| Аватара, для мене- це цікава картинка. Особисто я не можу вибрати собі аватару, кожен раз інша. На мою думку аватар це не обов'язково.
|
|
| |
ivanov | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 15:34 | Повідомлення # 19 |
Полковник
| Студентка, в мене така сама проблема. Всюди різна аватара. Так що по аватарі мене знайти важко
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 12:25 | Повідомлення # 20 |
| Quote (ivanov) Так що по аватарі мене знайти важко А чому це ти вирішив, що тебе по аватарі хтось шукати буде??? А те, що постійно змінюєш аватару, здається мені, що все в житті любиш міняти
|
|
| |