|
Ваше відношення до дівчат, які палять.
|
|
|
|
|
| ivanov | Дата: Субота, 26.04.2008, 00:07 | Повідомлення # 21 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Quote (Ойра) Ну може вбивати ще і не треба, а от не давати гроші на цигарки і заборонити курити, то це, я думаю, діло! Якщо дівчина самостійна - має роботу і незалежна від батьків, то їй не заборониш. Та навіть, якщо і залежна, то батьки ж не вслідкують на що вона гроші потратила. Вони ж думають, вона пиріжки купує на обід, а вона цигарками балується.
|
| |
| |
| oleg | Дата: Субота, 26.04.2008, 12:26 | Повідомлення # 22 |
Підполковник
Група: Модератори
| Якби мені нічого за це не було, то я б зробив з курящими майбутніми мамами те ж саме, що і heavymetalman1
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Субота, 26.04.2008, 13:51 | Повідомлення # 23 |
|
Група: Видалені
| oleg, heavymetalman1, які ж ви всі кровожадні! Може дівчата не розуміють і їм треба пояснити?
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Субота, 26.04.2008, 13:52 | Повідомлення # 24 |
|
| Quote (ivanov) Якщо дівчина самостійна - має роботу і незалежна від батьків, то їй не заборониш. А курити вони починають, коли ще не самостійні! І ще ж може їх до такого хлопці доводять!
|
| |
| |
| крапочка | Дата: Неділя, 27.04.2008, 15:49 | Повідомлення # 25 |
Підполковник
Група: Друзі сайту
Репутація: 2 []
| та вплив це все оточення не більше Quote (Доцент) Поцілуватись із дівчиною, яка палить - все одно, що вилизати попильничку. а якщо її перед тим гарно вичистити ?) Quote (Ойра) Може дівчата не розуміють і їм треба пояснити? вчити людину якій 18 + років ? ти спробуй і потім розкажеш який буде результат та ні навіть 16 і то ....)))) некуряща дівчина звичайно краща , але якщо вже куряща попадеться ну то прийдеться перевчати а кинути простіше простого головне щоб було бажання і сила волі, а решта то все лише виправдання, чим сигарета може зарадити у стресовій ситуації ? не розумію ... p.s. не курю і вам не бажаю 
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Неділя, 27.04.2008, 18:53 | Повідомлення # 26 |
|
| Quote (крапочка) p.s. не курю і вам не бажаю Молодець!
|
| |
| |
| ivanov | Дата: Неділя, 27.04.2008, 22:14 | Повідомлення # 27 |
Полковник
| Quote (Ойра) А всього поганого дівчат учать тільки хлопці! От! Так що не треба дуже засуджувати і курять найбільше хлопці, а дівчата беруть приклад!Якби хлопці не курили, то і дівчата теж не курили б! Знову ж таки, невже ти хочеш сказати, що дівчата настільки дурні, що беруть приклад з хлопців? Невже в них немає власної точки зору? Що це за дівчата такі? Доцент, Я й сам почав курити тоді, коли ще не повністю усвідомлював всю шкідливість цієї звички... Зараз би відмовився, але сили волі не вистачає. Quote (крапочка) чим сигарета може зарадити у стресовій ситуації ? не розумію ... Некурящим цього не зрозуміти. Коли стресова ситуація сигарета дозволяє на деякий час зняти стрес і розслабитись.
|
| |
| |
| Ойра | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 11:06 | Повідомлення # 28 |
|
| Quote (ivanov) Знову ж таки, невже ти хочеш сказати, що дівчата настільки дурні, що беруть приклад з хлопців? Дівчата більш вразливі і слабохарактерні, не дарма кажуть, що вони слабка стать, а хлопцям треба їх оберігати, а не кидати або міняти як рукавички! Quote (ivanov) Зараз би відмовився, але сили волі не вистачає Значить, здоров"я дозволяє і жінка не проти того, щоб курив. Quote (ivanov) Коли стресова ситуація сигарета дозволяє на деякий час зняти стрес і розслабитись. Краще випити кави і все пройде!
|
| |
| |
| Доцент | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 16:00 | Повідомлення # 29 |
Лейтенант
Репутація: 3 []
| Quote (Ойра) Краще випити кави і все пройде! Або подумати над тим, як вибиратись з неї (стресової ситуації).
|
| |
| |
| galanet | Дата: Понеділок, 28.04.2008, 19:51 | Повідомлення # 30 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Шановні форумчани, прошу все ж таки притримуватись теми. Ваше відношення до дівчат, які палять.
|
| |
| |