Анекдоти
|
|
ivanov | Дата: Неділя, 27.04.2008, 22:38 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
| Давайте сюди кидати смішні анекдоти! Почну першим. В Японії створили робота, який ловить злодіїв. В Японії за 5 хвилин зловили 100 злодіїв. У США за 5 хвилин зловили 200 злодіїв. В Україні за 5 хвилин хтось украв робота. Що таке дійсно страшна жінка? Це така жінка, з якою ти прокидаєшся рано, вона лежить у тебе на руці, і ти відгризаєш собі руку, щоб утекти. Мрія: поставити обігрівач у морозилку і подивитись - хто кого. - Алло, це база? - Ні, ви не туди потрапили. Це ракетна база. - Це ви не туди потрапили! Хто мені за мій сарай буде платити?
Повідомлення відредаговано ivanov - Неділя, 27.04.2008, 22:39 |
|
| |
marty | Дата: Четвер, 01.05.2008, 05:54 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Репутація: 0 []
| - Не знаю, що робити. Таргани вже замучали. Усюда лазять - покою не дають. - А ти купи крейду для тарганів. - А що, допомагає? - Звичайно. Бачиш - сидять в кутику, малюють...
|
|
| |
Лисичка | Дата: Середа, 07.05.2008, 02:22 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
Репутація: 2 []
| Начальник секретарші: - Цей лист надзвичайно важливий, тому покладіть його поряд з вашим лаком для нігтів. Зустрілися якось двоє старих приятелів. Один іншого питає: - Ну, як життя? - Ой, ти знаєш, щось все так погано! Просто ніякого просвіту. - Нічого, ти не переймайся. Згодом все пройде. Знаєш, життя то така річ: смуга темна, смуга світла... Зустрічаються за тиждень. Перший знову питає: - Як ся маєш? - А пригадуєш, ми от то минулого разу стрічалися? Тоді у мене, мабуть, була світла смуга...
|
|
| |
Rusalka | Дата: Середа, 07.05.2008, 10:37 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Із тупого гумору: - Хлопчику, візьми гребінець! - Навіщо? - І чеши звідси!!!
|
|
| |
marty | Дата: Середа, 07.05.2008, 15:46 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Приходить Чорт до Бога, і каже: -Забери від мене цього скаженого програміста! -Щось сталось? -Так! Вила в мене забрав, всіх чортів перебив ,а тепер бігає по пеклу з криками "Де тут перехід на другий рівень?" !!
Повідомлення відредаговано marty - Середа, 07.05.2008, 15:47 |
|
| |
oleg | Дата: Середа, 07.05.2008, 22:37 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
Група: Модератори
| Жінка чоловіку: - Закрий форточку, а то надворі холодно. Чоловік: - А ти думаєш, якщо я закрию, то надворі тепло стане?
|
|
| |
galanet | Дата: Четвер, 08.05.2008, 09:39 | Повідомлення # 7 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 19 []
| Тут не має іконок, щоб клікати. На цій дошці пишуть крейдою.
|
|
| |
ivanov | Дата: Неділя, 11.05.2008, 21:15 | Повідомлення # 8 |
Полковник
| galanet, Сміявся до упаду. Сучасний учень гг У мене на рахунку було 2 грн., телефон впав і залишилось 12 коп. Куди зіскочили мої гроші? - Купи картоплі, як будеш йти з роботи... - Я ж вчора купував!!! Вона в прихожій стоїть... - Ти вранці сміття виносив, тому купи картоплі!
|
|
| |
Rusalka | Дата: Середа, 14.05.2008, 11:27 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я вчера поймал козла, привязал на 3 узла, 2 морских и бантик, я вообще романтик!
|
|
| |
marty | Дата: Середа, 14.05.2008, 17:00 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| На виставці "SONY". Японець підходить до нашого, показує стиснутий кулак і, єхидно посміхаючись, питає: - Вгадайте, що в мене в руці? Наш (теж їхидно): - Телевізор "SONY". А японець йому: - Правильно, а тепер спробуйте вгадати, скільки?
|
|
| |