П'ятниця, 19.04.2024, 03:28
Освітні веб-ресурси
учителям інформатики
Головна Реєстрація Вхід
Ви - Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Інформаційно-комунікаційні технології » Текстовий редактор » Гіперпосилання
Гіперпосилання
ЛисичкаДата: Понеділок, 02.02.2009, 20:11 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
Як робити гіперпосилання на інші документи у ворді?
 
galanetДата: Вівторок, 03.02.2009, 11:47 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 626
Репутація: 19 []
Статус: Відсутній
Дуже просто.
Допустимо у нас є 2 файли - text.doc (довільний текст) і grafic.doc (файл із зображенням діаграми). Файл text.doc буде містити посилання на grafic.doc.

1. Відкрийте файл text.doc.
2. Введіть наступний текст "Переглянути діаграму" - цей текст буде гіперпосиланням на файл grafic.doc і при клацаннці на ньому можна буде здійснити перехід до бажаного файлу.
3. Виділіть текст "Переглянути графік" і виберіть в меню команду Вставка - Гиперссылка. У вікні, що з'явиться виберіть файл grafic.doc і натисніть Ок.
4. Текст "Переглянути графік" виділиться іншим кольором. Тепер, при утриманні клавіші Ctrl і клацанні на цьому тексті буде відкриватись файл grafic.doc.

Якщо файл grafic.doc відкриється в новому вікні - гіперпосилання створене вірно!

Переглянути відеоанімацію створення гіперпосилання (розмір: 470 Кб)

 
цыплёнок))Дата: Субота, 03.11.2012, 17:43 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
Інструкція
Запустіть текстовий процесор і завантажте документ, в який потрібно помістити гіперпосилання. Знайдіть і виділіть слово, фрагмент тексту, зображення або інший елемент, який ви хочете зробити посиланням на зовнішній документ або певну позицію а відкритому документі. Потім на вкладці «Вставлення» меню Word знайдіть групу команд «Зв'язки» та натисніть вміщену в неї кнопку «Гіперпосилання». Так ви відкриєте діалогове вікно оформлення властивостей створюваної посилання. Для цієї ж мети можна використовувати і клавіші ctrl + k або пункт «Гіперпосилання» в контекстному меню, що викликається клацанням по виділеному тексту правою кнопкою миші.
У лівій частині діалогового вікна виберіть закладку, що відповідає типу об'єкта, на який має вказувати посилання - веб-сторінку, файл, позицію в поточному документі, на функцію створення нового документа або повідомлення електронної пошти. Залежно від зробленого вибору заповніть потрібні поля форми.
Якщо необхідно, щоб при наведенні курсору миші на посилання спливала рамка з яких-небудь текстом, то натисніть кнопку «Підказка» у правому верхньому кутку діалогового вікна. Введіть потрібний текст в формі, що з'явилася і натисніть кнопку OK.
Клацніть по кнопці «Вибір рамки» у правого краю діалогового вікна, якщо треба вказати яким чином має бути відкритий документ, на який вказує гіперпосилання. Виберіть один з варіантів у спадному списку - документ може бути завантажений в нове вікно, в той же фрейм, який містить цю посилання або поверх всіх фреймів поточного вікна.
Натисніть кнопку OK, коли всі необхідні установки будуть задані. Word створить гіперпосилання з зазначеними вами параметрами.
Якщо ж вам потрібно помістити посилання на будь-яку виноску або список літератури, то використовуйте інструменти, для яких в Microsoft Word виділена в меню ціла вкладка з назвою "Посилання".
 
AnnaMaria66Дата: Середа, 08.02.2017, 12:42 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
Скачать данную программу можно здесь вот ссылка: http://theprogram.ru/office_pack/microsoft_word.html
 
AnnaMaria66Дата: Середа, 08.02.2017, 12:42 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
)))

Повідомлення відредаговано AnnaMaria66 - Середа, 08.02.2017, 12:43
 
Форум » Інформаційно-комунікаційні технології » Текстовий редактор » Гіперпосилання
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Використовуються технології uCoz

Пишу українською