П'ятниця, 29.03.2024, 06:47
Освітні веб-ресурси
учителям інформатики
Головна Реєстрація Вхід
Ви - Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Спілкування » Маски для шкіри (Краса і здоров"я)
Маски для шкіри
ЛисичкаДата: Неділя, 29.06.2008, 19:55 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
На жаль, на цьому форумі немає розділу про красу і здоров"я. Я розумію, що тематика сайту така, що не дозволяє спілкуватись в даному напрямку. Але якщо такі теми будуть "жити", то сподіваюсь на такий розділ в майбутньому. by
До речі, такі теми корисні й для чоловіків, хоча дуже рідко зустрінеш чоловіка, який так дбає про свій зовнішній вигляд як жінка.

Ось рецепти масок, які допоможуть у догляді за шкірою:

- Якщо від сонця у вас з'являються пігментні плями або веснянки, увечері протирайте обличчя шматочком огірка і змащуйте кефіром або кислим молоком.

- Огірок натерти на тертці, додати 10 крапель лимонного соку, нанести на обличчя, через 20 хвилин змити. Ця маска робить шкіру молодою, еластичною, пори звужуються.

- Вітамінізована маска із сиру: дві чайні ложки сиру розмішати з однією чайною ложкою соку петрушки або міцного чаю, додати пів чайної ложки вітамінізованого риб'ячого жиру, цедру лимона чи апельсина. Через 15 хвилин зняти холодним відваром петрушки, шкіру змастити живильним кремом.

- Три чайні ложки меду, стільки ж горілки, нанести на обличчя тонким шаром, витримати 20-25 хвилин. 10-12 сеансів нададуть обличчю свіжості і гарного кольору.

- Розім'яти шматочок дині, додати одну чайну ложку меду, одну столову ложку сметани. Нанести на обличчя. Через 20 хвилин змити прохолодною водою.

- Сирий жовток змішати з однією чайною ложкою оливкової або кукурудзяної олії, додати мед (на кінчику ножа). Тримати 10 хвилин, змити розведеним молоком.

- Старовинний косметичний бальзам: 100 грамів сметани, сік 1/2 лимона, сирий яєчний жовток, 1/4 склянки горілки чи одеколону старанно розмішати, перелити в скляну пляшечку і зберігати в холодильнику. Протирати обличчя вранці і ввечері. Сметану можна замінити олією.

- Для плодових і овочевих масок використовують (сік і м'якоть з додаванням борошна) томати, огірки, капусту, петрушку, лимони, апельсини, полуниці, малину, червону смородину, персики, абрикоси, яблука (зварені у молоці). Суху шкіру перед такими масками змащують живильним кремом.

- Для старіючої шкіри корисна маска із сирої картоплі.

- Маски з молочнокислих продуктів відбілюють шкіру.

- Свіжозірвані звіробій, мати-й-мачуху, деревій, шавлію (можна сушену) змішати у рівних частинах, одну столову ложку цієї суміші заварити склянкою окропу, закутати і залишити на ніч. Вранці відвар процідити, змішати з 50 грамами одеколону. Цей лосьйон слід використовувати у спеку при жирній пітливій шкірі.

- Гарний біостимулятор для обличчя та шиї сік алое. Вранці та увечері очищене обличчя протерти розрізаним листком алое, змастити кремом. Процедуру повторювати через два дні протягом двох тижнів.

- Не забувайте про шию. Вона у першу чергу видає вік жінки. Достатньо п'яти хвилин, щоб її підживити. Підігрійте невелику кількість олії, ватним тампоном нанесіть на шию, обмотайте вчетверо складеною бавовняною тканиною, закріпіть хустинкою. Тримайте півгодини, можна займатися будь-якими домашніми справами.

Повідомлення відредаговано Лисичка - Неділя, 29.06.2008, 19:55
 
ЛисичкаДата: Середа, 23.07.2008, 17:47 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
Огіркова маска

Викласти на обличчя огіркові очистки (зелену шкурку), полежати так 20 хв. в спокої та тиші, можна включити релаксичну музику. До речі, саме в огірковій зеленій шкурці містяться лікувальні властивості огірка. Після всього вмивати обличчя не потрібно.

Додано (23.07.2008, 17:47)
---------------------------------------------
Сметанна маска

1 ст.ложку сметани змішати з 1 ст.ложкою будь-яких подрібнених фруктів або ягід. Нанести массу на обличчя та змити через 20 хв. теплою водою.

 
Форум » Різне » Спілкування » Маски для шкіри (Краса і здоров"я)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Використовуються технології uCoz

Пишу українською