Вівторок, 16.04.2024, 21:57
Освітні веб-ресурси
учителям інформатики
Головна Реєстрація Вхід
Ви - Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Різне » Спілкування » Як Барбі (Печальна історія)
Як Барбі
ЛисичкаДата: Неділя, 29.06.2008, 13:00 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
Як Барбі

П’яний лікар сказав, що їй уже нічим не допоможеш. Я поглянула на те, що лишилося від Олесі і заплакала… Він був правий.

**************

У свої 20 років Олеся виглядала на всі 25. Зайва вага робила своє паскудне діло. Та попри це вона була дуже симпатичною, веселю та пробивною дівчиною. І лише іноді в комірці Олеся могла тихенько сплакнути від образ та зауважень незнайомих людей стосовно її зовнішності. А потім з усмішкою знову стати за прилавок.

Не дивлячись на свій юний вік, дівчина уже мала власний магазин іграшок та квартиру майже у центрі Києва. У неї було все: гроші, модний одяг, велика квартира, купа друзів, нерозділене кохання та запеклий ворог.

Її коханого та уявного чоловіка звали Артем. Він зовсім не красень, але й не потвора. Олеся його дуже любила, і іноді могла цілу ніч проговорити з його фотографією. Він же її навіть не помічав.

Ім’я запеклого ворога – Барбі. Так, її ворогом була лялька. Кожного разу, виставлявши її на вітрину, Олеся проклинала цей витончений шматок пластмаси. Вона ненавиділа її за те, що не могла бути такою вродливою, як лялька.

Якось, сидячи за чашкою кави, Олеся мені сказала, що хоче зробити собі пластичну операцію. Однак що саме хоче на собі змінити не повідомила. Оперувалася Леська, (так ми її називали ), у Москві. На зміну зовнішності пішло 2 роки. Весь цей час я її не бачила і навіть не чула, лише зрідка ми перекидалися СМС-ками.

Того літнього дня я сиділа на лавочці біля будинку, читала свіжу газету та лускала насіння. Раптом до мене підійшла незнайома і водночас ніби знайома вродлива дівчина модельної зовнішності. Вона була настільки красива, що лялька Барбі могла їй позаздрити, а будь-яка супер модель навіть не осмілилась би поряд з нею стати. Тією дівчиною виявилася моя Леська. Вона розповіла, що за весь час перебування у Росії їй зробили 10 пластичних операцій. І хоч тіло після хірургічних процедур ще не загоїлося, вона все ж таки вернулася до дому. Від справжньої Олесі залишились лише нижня губа, розріз очей та волосся, правда й те нарощене та пофарбоване.

Через пару днів після повернення на Україну, Леська вже мала купу кавалерів, низку фотосесій для глянцевих журналів типу «Наталі», а через два тижні вона вже красувалась на бігбордах та знімалася у рекламних роликах. Її життя, здавалось, наладилося.

Одного вечора, повертаючись з фотосесії, на Олесю напав грабіжник. Він не тільки забрав її речі, а ще й побив. Його удари були настільки сильними, що операційні шви на тілі дівчини не витримали та розійшлись. Леська потрапила до лікарні, де їй знову зробили ще 3 операції. Однак щось пішло не так і дівчина почала стрімко набирати вагу. Це для Олесі стало шоком. Тому щоб хоч якось втримати масу тіла, дівчина перестала їсти. Згодом вона знову потрапила до лікарні. Однак лікуватися вона не хотіла, тому всі пігулки, які давали їй лікарі, викидала. Через деякий час Леську підключили до «аппарату штучного питания». Крім того у Олесі почалися нервові розлади. Вдень їй усюди увижалася лялька Барбі, а ніччю, за розповідями дівчини, вона з неї насміхалася. Тому кожну ніч з нею у палаті ночували її батьки чи я.

Минув місяць. Леськине опухле тіло покрилося невиліковними гнійними пухирями. Розум помутнів. Від веселої та прикольної колись дівчини лишилась лише згадка. А на лікарняному ліжку лежало щось схоже на людину…

P.S.: Операцію Олесі зробив недосвідчений лікар.

Леська ж постраждала через свою невпевненість та довірливість.

 
ОйраДата: Понеділок, 30.06.2008, 00:09 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Печальна історія, тут і коментувати нічого, але зайвий раз переконуєшся, що зовнішність відігроає дуже важливу роль...
 
olegДата: Вівторок, 30.09.2008, 22:19 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Модератори
Повідомлень: 119
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
Ндя... Вічно ці дівчата недовольні своєю зовнішністю. :(
 
ЛисичкаДата: Середа, 01.10.2008, 13:17 | Повідомлення # 4
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
oleg, просто дівчата хочуть бути щасливими, а щасливі вони тоді, коли задоволенні життям, коли ними захоплюються, коли їх люблять!
 
ОйраДата: Середа, 01.10.2008, 13:42 | Повідомлення # 5
Група: Видалені





oleg, а ти був би задоволей, якби твоя дівчина раптом стала схожою на колобок? Та ж ви всі до одного мало голову не звернете, коли мимо вас проходить яка-небуть "Барбі"! >( і мало кого хвилює чиясь там душа! Головне, щоб ноги росли від вух! От дівчата і прагнуть бути фотомоделями dada
 
ЛисичкаДата: Середа, 01.10.2008, 13:46 | Повідомлення # 6
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
Ойра, apl apl apl

Quote (Ойра)
oleg, а ти був би задоволей, якби твоя дівчина раптом стала схожою на колобок? Та ж ви всі до одного мало голову не звернете, коли мимо вас проходить яка-небуть "Барбі"! і мало кого хвилює чиясь там душа! Головне, щоб ноги росли від вух! От дівчата і прагнуть бути фотомоделями

Підписуюсь під кожним словом

 
крапочкаДата: Середа, 01.10.2008, 23:46 | Повідомлення # 7
Підполковник
Група: Друзі сайту
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
хх

бо увагу на тких звертають яким подобаються барбі

спустись з небес ангелок , можливо планка завищена ;)

 
lokiДата: Четвер, 02.10.2008, 00:01 | Повідомлення # 8
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 87
Репутація: 3 []
Статус: Відсутній
якби хлопці бігали тільки за фотомоделями, то б людство вже давно вимерло. Дівчата, невже ви не бачите навколо, що хлопці зустрічаються з дівчатами, які є звичайними, тому що в очах закоханого хлопця його дівчина набагато гарніша за фотомодель. Тому не треба перейматись, що у вас щось не так у фігурі. Звичайно, що коли молода дівчина виглядає колобком - то не дуже привабливо, але ж є і такі, яким якраз таке і подобається. В мене є знайома, яка важить десь за сотню. Молода дівчина, якій 23 роки. Незважаючи на це, вона дуже цікава людина, з якою приємно спілкуватись і в якої є багато друзів. І недавно їй запропонували вийти заміж :) . Тому не треба втрачати впевненості та надії і закриватись в собі... і у вас все вийде. yes
 
ivanovДата: П'ятниця, 03.10.2008, 11:50 | Повідомлення # 9
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 222
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
Коли дівчина гарна - це є добре. Приємно, коли біля тебе йде красуня, а не колобок.
Щодо колобків - то дивитись за собою треба.
Героїні розповіді вкрай не повезло.
 
galanetДата: Субота, 04.10.2008, 03:15 | Повідомлення # 10
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 626
Репутація: 19 []
Статус: Відсутній
Якби фотомоделі бігали за хлопцями, думаю, що хлопці не сильно б пручались. А якби ці фотомоделі ще й мали голову замість казанка, то взагалі ціни б їм не було.
 
Форум » Різне » Спілкування » Як Барбі (Печальна історія)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Використовуються технології uCoz

Пишу українською