Вівторок, 19.03.2024, 04:41
Освітні веб-ресурси
учителям інформатики
Головна Реєстрація Вхід
Ви - Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Спілкування » А ви вірите в карму? (Точка зору)
А ви вірите в карму?
ЛисичкаДата: Субота, 24.05.2008, 20:02 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 127
Репутація: 2 []
Статус: Відсутній
Карма в перекладі з санскриту буквально означає "скоєне". Щоб не вдаватись до нудних пояснень, опишемо карму через її якості.

• Карма визначає підсвідому реакцію людини на те, що з нею відбувається. Так, жадібна людина автоматично відмовляє, коли у неї просять грошей, навіть не роздумуючи. Злодій >( може безсоромно вкрасти, а чесна людина hi , знайшовши гроші, починає відразу ж питати оточуючих, чи не загубив їх хто-небудь.

• Карма викликає повторення певних ситуацій. Під впливом карми людина інстинктивно потрапляє в певні ситуації. Так наприклад, забіяка кожного разу, просто йдучи по вулиці, потрапляє "обов'язково" в бійку, тоді як спокійна людина йдучи по тій же вулиці, ніколи навіть не помічає бійок і конфліктів. Навіть, якщо забіяка хоче жити мирно і не потрапляти в постійні бійки, він їх мимоволі викликає або до них притягується. І йому доведеться прикласти величезну кількість зусиль, щоб від такої карми позбавитися. Чому таке відбувається? Забіяка викликає вібрації, відповідні його кармі, і притягає інших людей зі схожими вібраціями, і також притягується на подібні вібрації. Щоб не викликати вібрацій бійки, йому потрібно переробити себе.

• Карма змінюється і напрацьовується як наслідки діянь. Так, зазавичай, люди не можуть красти або вбивати. Але якщо людина вже скоїла декілька злочинів, вона може продовжувати злочини далі безсоромно, і заробляти собі відповідну карму. Якщо людина веде "праведне" життя, вона напрацьовує собі хорошу карму і в подальшому насолоджується її плодами.

• Карма може безповоротно заплутуватися і закручуватися. Так наприклад, якщо в країні із звичаями кровної помсти одна людина убила іншу, то це може перетворитись у війну між сімействами або кланами, яка триває сотні років з великою кількістю жертв. Наслідки деяких негативних дій можуть викликати подальшу лавину негативних дій і заплутаних ситуацій, і їх можна подолати лише ціною великих зусиль.

• Карма може відпрацьовуватися на протязі одного життя, або передаватися від одного народження до наступного. Людина, яка творила на протязі життя добрі справи, може сподіватися на хороше наступне народження. Лиходій - на погане.

А яка ваша думка? Це може бути правдою?

 
ОйраДата: Неділя, 25.05.2008, 07:35 | Повідомлення # 2
Група: Видалені





Quote (Лисичка)
А яка ваша думка? Це може бути правдою?

Може! Я постійно потрапляю у якісь пригоди, навіть якщо не хочу потрапити ... ap
 
ivanovДата: Четвер, 29.05.2008, 12:17 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 222
Репутація: 1 []
Статус: Відсутній
Вигадки все, надумано і необгрунтовано. Тут можна лише сказати про характер людини - якщо вона весела, то й оточує себе веселими людьми, тоді й все життя веселе і життєрадісне. Можна це назвати й кармою, але навіщо, якщо можна просто сказати - людина-оптиміст.
 
martyДата: Четвер, 29.05.2008, 17:26 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 60
Репутація: 0 []
Статус: Відсутній
"погана карма" це напевно синонім слова совість. Людина яка не має сумління ніколи не скаже, що їй погано через скоєне. Якщо ви вважаєте, що ви скоїли щось погане, вас почнуть мучати докори сумління. Коли вас мучить совість, ви не можете зусередитись через, що ви потрапляєте у різні неприємні ситуації тощо, тому напевно люди і назвали це "погана карма". Сумління не можливо контролювати, з ним народжуються, його не можна набути або загубити, на нього можна просто не звертати увагу.
 
ОйраДата: П'ятниця, 30.05.2008, 15:18 | Повідомлення # 5
Група: Видалені





Quote (marty)
Сумління не можливо контролювати, з ним народжуються, його не можна набути або загубити, на нього можна просто не звертати увагу.

А я думаю, що все залежить від батьків і від того, у якому середовищі людина живе. Якщо у неї виховали відразу до алкоголю чи куріння, то вона і не буде курити і пити! А доля мабуть у кожного є, але час від часу треба її коректувати yes
 
Форум » Різне » Спілкування » А ви вірите в карму? (Точка зору)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Використовуються технології uCoz

Пишу українською